ОСТАННІ НОВИНИ

Олег Сало стане новим керівником обласного УВС?

Ратуша-ForUm

|

Чутки про чергову зміну вищого міліцейського керівництва області, що уже кілька днів блукають Львовом, здається, набувають реального підтвердження. Зокрема, ForUm з посиланням на два джерела, що побажали залишитися неназваними, повідомляє, що Ігор Адамчук звільнений з посади начальника УМВСУ у Львівській області в зв’язку з переходом на іншу роботу. За версією, цього інтернет-видання, місце Ігоря Адамчука зайняв не хто інший, як керівник управління УМВСУ на Львівській залізниці Олег Сало.

Щоправда, офіційних підтверджень цієї інформації поки що немає. Проте, прикметно, що обидва зазначені керівники силових структур на даний момент перебувають у відпустках. З іншого боку, дуже добре поінформоване джерело у правоохоронних структурах підтвердило велику ймовірність такої ротації.

Зазначимо, що вагомим підгрунтям для можливого призначення Олега Сала на найвищу міліцейську посаду в області є його близькі стосунки з Сергієм Медведчуком. Недарма ж всі останні кадрові призначення в силових структурах Львівської області, обізнані джерела пов` язують з впливом СДПУ (о).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *