ОСТАННІ НОВИНИ

Податкова називає рішення депутатів Івано-Франківської обласної ради “дурним прикладом”

Львівський портал

|

Сьогодні прес-центр ДПА у Львівській області розповсюдив заяву з приводу рішення Івано-Франківської обласної ради щодо Сергія Медведчука. Подаємо повний текст заяви:

Заява Прес-центру ДПА у Львівській області

18 листопада 2003 року

“Дурний приклад” львівського самоврядування перейняли представники різних рівнів рад сусідньої Івано-Франківської області.

У суботу депутати обласної, міської та районних рад Івано-Франківської області провели спільну сесію, на якій прийняли звернення до Президента та Прем’єр-міністра з вимогою виконати рішення Львівської обласної ради від 6 червня 2003 року. Питання про підтримку львівських обласних депутатів внесли і до порядку денного сесії Тернопільської обласної ради. Невже особа чиновника зі Львова так дратує мешканців сусідньої області, волю яких висловлюють депутати місцевих рад? Зрозуміло, що це не так. Нагадаємо, що ще 6 червня було розпочато позачергову сесію Львівської обласної ради, одним з ключових питань якої стало висловлення недовіри голові ДПА у Львівській області Сергієві Медведчуку. Ця позачергова сесія не закрита і донині. Прийняття рішень Івано-Франківських рад різних рівнів про підтримку недовіри посадовій особі у Львівській області слід розглядати, як втручання у справи сусідньої області, нехтуючи при цьому проблемами власних регіонів. Невже нема чим зайнятися народним обранцям крім прийняття рішень, які абсолютно не входять до їхньої компетенції? Адже згідно із Законом “Про місцеве самоврядування” основні питання, якими повинні займатися депутати обласної ради, – наведення порядку у господарській сфері області. І до нинішнього дня на Львівщині не розглянуто питання про бюджет, що фактично означає зрив соціальної політики держави.

ДПА України провело перевірку “фактів”, які були надані народними депутатами від блоку “Наша Україна”, і які нібито свідчили “про численні порушення ДПА у Львівській області”. Результат цієї перевірки були оприлюднені навіть на центральних українських телевізійних каналах: жоден факт не підтвердився.

Діяльність податкової служби оцінюється за виконанням нею прогнозних показників надходжень до бюджету. На сьогодні ДПА у Львівській області, яку очолює Сергій Медведчук, мобілізовано до Зведеного бюджету 1 млрд. 573 млн. грн. А до кінця року надходження складуть понад 1 млрд. 800 млн. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *