ОСТАННІ НОВИНИ

Розпочався міжнародний семінар з уніфікіції процедур контролю на кордоні

Львівський портал

|

Сьогодні у Львові розпочався 3-денний міжнародний семінар з уніфікіції процедур контролю на кордоні і налагодженню співпраці польських, українських та німецьких представників контрольних служб та транспортників міжнародного транспортного коридору №3 (Мостиська 2-Медика, Краковець-Корчова). Про це повідомляє прес-служба Західної регіональної митниці.

Програмою семінару передбачається вивчення процедури здійснення митного та прикордонного контролю в автомобільних та залізничних пунктах пропуску міжнародного транспортного коридору №3, а також виступи польських, німецьких та українських митників, прикордонників, предстаників міністерств транспорту, ознайомлення з технологією здійснення контролю в пунктах пропуску України та Польщі.

З вітальним словом до учасників семінару звернувся заступник Керівника Департаменту розвитку та координації трансортних систем Міністерства транспорту України Констянтин Савченко та заступник керівника керуючого комітету МТК №3 Матіас Ріхтер.

Семінар став продовженням попереднього засідання МТК №3 (Берлін-Краків-Львів-Київ), яке відбулось 27-28.03.03.у Дрездені, де особлива увага приділялась процедурам митного і прикордонного контролю та пов’язаному з цим питанням затримок пропуску вантажів і пасажирів через державний кордон України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *