ОСТАННІ НОВИНИ

Василь Лозинський не погоджується з висновками тимчасової депутатської комісії

Львівський портал

|

Заступник міського голови Львова з питань містобудування та землеустрою Василь Лозинський не погоджується з висновками тимчасової депутатської комісії з впорядкування та вироблення земельної політики у місті Львові, яка вчора звинуватила його та начальника управління капітального будівництва Мирослава Чемериса в спробі реалізації тіньової схеми надання земельних ділянок під будівництво в обхід міської ради, а також у волюнтаристському стилі керівництва, вільному трактуванні законів у галузі містобудування і землекористування. “ Ми щойно сьогодні ознайомилися зі звітом комісії, відтак його детально вивчать фахівці міської ради і тоді можна буде говорити предметніше” – заявив Василь Лозинський.

За словами начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Петра Коваля помилки при проведенні аукціонів справді були, але звинувачення тимчасової комісії в неготовності технічної документації він категорично відкидає. “Технічна документація повністю була підготовлена, але не пройшла експертної оцінки”. Він також не погодився із звинуваченням в порушенні конкурсних засад.

А Мирослав Чемерис спростував звинувачення тимчасової комісії, що укладення договорів між УКБ та інвестором-забудівником відбувається без тендерів та публічних оголошень в пресі. За його словами оглошення були у “Віснику державних закупівель”. Крім того, він підкреслив, що 95 відсотків житла інвестори продають черговикам львівської міськоїх ради за ціною, визначеною держбудом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *