З відсутністю тепла у відомчих будинках розбереться прокуратура

|

Голова Львівської обласної адміністрації дав доручення прокуратурі області в найближчий час в рамках діючого законодавства розібратися з тими керівниками відомчих установ, з вини котрих, або через халатність у роботі, мешканцям не подається вчасно тепло у помешкання, повідомила Ратуша-ForUm прес-секретар голови ОДА Іванка Попович. За словами І.Попович, присутній на нараді у голови ОДА прокурор області Євген Блажівський повідомив, що в окремих випадках будуть порушені кримінальні справи.

За словами голови ОДА, кожен мешканець області повинен отримати тепло, а з боржниками слід проводити індивідуальну роботу, зокрема, вдаватися до реструктуризації боргів та інших способів, закладених у законодавчій базі.
Станом на сьогодні, у Львівській області без тепла залишається 121 будинок, причому, 111 з них – житлові будинки у Львові. Найгірша ситуація із будинками, що належать Західному оперативному командуванню – без тепла все ще залишається 48 будинків ЗахОК. Також ще не мають тепла 16 будинків ВАТ “Галбуд“, 11 будинків ЖКК “Укрбуд” , 5 будинків ВО “Полярон”, 4 будинки ВАТ “ЛАЗ” і 2 будинки ВАТ “Промхімсантехмонтаж”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *