ОСТАННІ НОВИНИ

“Галнафтогаз” проводить емісію акцій і продовжує будувати заправки

|

Чистий прибуток ВАТ “Концерн Галнафтогаз”, який належить до трійки найбільших власників АЗС в Україні, за підсумками дев’яти місяців становить 7,8 млн. грн. “Це постійна тенденція в нашій компанії, яка відображає інвестиційну спрямованість вкладення коштів, що заробляє та залучає компанія” – коментує фінансовий директор Концерну Василь Даниляк.

Власний капітал ВАТ “Концерн Галнафтогаз” за 9 місяців 2003 року зріс на 69 %, і досяг 146 539,9 млн. грн. “Зменшення частки власного капіталу відбулось за рахунок емісії облігацій, яка в ІІІ кварталі становила 20 млн. грн. Проте рішення позачергових загальних зборів акціонерів, які затвердили питання про додаткову емісію акцій на 10 млн. грн., та інтерес до купівлі акцій теперішніми акціонерами і сторонніми особами, з якими проводились попередні переговори, дають підстави очікувати додаткового емісійного доходу, що становитиме близько 10-20 млн. грн. Внаслідок чого частка власного капіталу зросте понад 60% та зменшиться ризик бізнесу.” – говорить начальник аналітичного відділу Андрій Худо.

ВАТ “Концерн Галнафтогаз” володіє мережею АЗК „ОККО“, що складається з 72 сучасних комплексів. Загалом „Концерну Галнафтогаз“ належить близько 170 АЗС у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Вінницькій, Рівненській, Хмельницькій і Чернігівській областях, а також у Києві. Найближчим часом буде відкрито нові АЗК “ОККО” в Тернополі та в Теребовлі. У 2003 році ВАТ “Концерн Галнафтогаз” випустив корпоративні облігації на суму 30 млн. грн. А 3 листопада 2003 року відбулися позачергові загальні збори акціонерів ВАТ “Концерн Галнафтогаз”, на яких прийнято рішення про третю емісію акцій, в результаті якої статутний фонд зросте до 130 млн. гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *