ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський підприємець шукає правди у Президента

|

Відкритий лист із проханням захисту від чиновницького свавілля надіслав до Президента України львівський підприємець Богдан Гавриляк. У цьому листі він скаржиться на те, що різні органи влади, причетні до вирішення його суперечки з “Укрсоцбанком”, що розпочалася 5 років тому, не вирішують справу по суті, а “грають у футбол, займаючись відписками”.

“Починаючи з 29 червня 1998 року по сьогоднішній день державний орган України мене і мою сім’ю, і мої підприємства ПП “Сихів-МБ” і ТзОВ “Сихів” пограбували й продовжують грабувати, доводячи до вимирання. Грабують без жодного рішення суду, прикриваючись виконавчим провадженням, не підписаним і по сьогодні “ – говориться у листі.

Як розповів Ратуша-ForUm Богдан Гавриляк, суперечка з “Укрсоцбанком” триває уже п’ять років. Підприємець вважає безпідставним звернення львівської філії банку до цивільного суду у випадку, коли йшлося про спір двох юридичних осіб, а відтак і виконавче провадження, що його було зведено у цій справі і досі не підписане суддею. Тим не менше, підприємця позбавили частини його майна, що він неодноразово оскаржував у судах. Судовий розгляд конфлікту не закінчено і по сьогодні. За цей час Богдан Гавриляк просив політичного притулку у Великій Британії, однак відповіді на своє прохання не отримав. Проте цей конфлікт набув і міжнародного розголосу – у листопаді 1999 року позов Богдана Гавриляка проти держави Україна був зареєстрований у Європейському суді з прав людини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *