ОСТАННІ НОВИНИ

Світовий Банк готовий розпочати реальні роботи з покращення водопостачання Львова

|

Сьогодні відбулася зустріч віце-президента Світового Банку Шігео Катцу та директора Світового Банку Луки Барбоне з директором ЛМКП ”Львівводоканал” Василем Склярським, на якій обидві сторони з’ясували окремі деталі проекту реконструкції системи водопостачання міста та обговорили хід його впровадження.

Директор “Львівводоканалу” наголосив, що підприємству вдалося вийти із збиткової діяльності (ще в 2002 році збитки становили 2,3 млн гривень) і за шість місяців цього року “Львівводоканал” отримав 240 тисяч прибутків. Такі зміни Василь Склярський пояснив новою тарифною політикою, яка забезпечує стовідсоткове відшкодування витрат підприємства. Проте “Львівводоканал” ще досі в боргу перед держбюджетом та власними працівниками, яким він винен зарплату за 2-3 місяці. Однак, за словами п. Склярського, бюджет із свого боку теж заборгував підприємству 3,4 млн гривень, яких цілком досить на погашення заборгованості по зарплаті. “Фінансовий баланс водоканалу на сьогоднішній день є позитивним” – підкреслив Василь Склярський.
Шігео Катцу запевнив про готовність розпочати реальні роботи над покращенням водопостачання міста уже з початку 2004 року. І вже з лютого у Львові працюватимуть консультанти, на роботу яких виділено 340 тисяч доларів США.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *