ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська “Батьківщина” поскаржилася на львівську “Нашу Україну”

|

І без того не найкращі стосунки між львівськими опозиціонерами, схоже, піддають новому випробуванню на міцність – цього разу представники партії “Батьківщина”. Сьогодні керівники її обласного осередку скаржилися журналістам на дії представників блоку “Наша Україна” під час організації Форуму демократичних сил, що відбувся минулої суботи у Львові.

Зокрема, Іван Денькович, голова обласної організації ВО “Батьківщина” навів факти, які на його думку, свідчать про не надто партнерське ставлення до партії, що досягла під час минулих виборів другого результату у Львівській області. Передовсім, І.Денькович повідомив, що на партійний осередок “Батьківщини” було виділено тільки десять запрошень для участі у Форумі демократичних сил, тоді як загальне число запрошених сягало 4 тисяч осіб, а тим же республіканцям надали 30 запрошень. Керівник представництва блоку “Наша Україна” Петро Олійник обіцяв розібратися у ситуації, однак так і не зробив цього – каже І.Денькович. Крім того, під час формування колони народний депутат Олекса Гудима почав вимагати від представників “Батьківщини”, які крокували у перших рядах, щоби вони згорнули свої партійні знамена, або стали у кінці колони. А, крім того, нашоукраїнці порушили домовленість про те, що представник БЮТ виступить під час форуму. Мав виступати Степан Хмара, як заступник голови партії, але слова йому так і не надали, повідомив Іван Денькович.

“Якби цей форум назвали Форумом “Нашої України”, то ми б не мали претензій, але ж захід називався Форум демократичних сил, а чомусь виступали тільки представники від “Нашої України” – пояснив свою позицію І.Денькович
Водночас він підкреслив, що оця інформація про непорозуміння з представниками “Нашої України” – це не спроба вилити жаль перед журналістами, а ”рука, яку представники однієї опозиційної партії простягають представникам іншого опозиційного формування на знак порозуміння і для поєднання”, бо тимошенківці свідомі, що усім опозиційним силам треба гуртуватися напередодні президентських виборів, однак вони хочуть, аби це відбувалося виключно на партнерських засадах, а не так, як це відбувалося під час форуму у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *