ОСТАННІ НОВИНИ

Любомир Буняк запевняє, що проблеми з подачею тепла та гарячої води будуть вирішені

|

Міський голова Любомир Буняк звертається до мешканців Львова з роз’ясненням останніх подій з подачею тепла та гарячої води у їх помешкання.

“Шановні львів’яни !
Міські комунальні підприємства у цьому році вчасно підготувались до опалювального сезону: до настання зимового періоду було підготовлено техніку, а також здійснено розрахунки перед газопостачальними організаціями за спожитий газ. На початку входження міської господарки у зиму єдиною загрозою для подачі тепла в помешкання львів’ян могли бути тільки борги мешканців міста.
Хочу висловити вдячність усім сумлінним громадянам нашого міста, які після мого звернення до громади справно проплатили заборгованості. Саме ваша свідома громадянська позиція, шановні львів’яни, забезпечила вчасну подачу у ваші домівки тепла та гарячої води.
На жаль, останнім часом у місті склалась абсолютно непередбачувана та не залежна від міської влади ситуація із подачею тепла та гарячої води. Незважаючи на високий рівень проплат теплопостачальними підприємствами за спожитий у поточному році газ, газопостачальні організації не виконують своїх договірних зобов’зання. Це й спричинило зниження тиску подачі газу в міських мережах, а відтак зриви у постачанні тепла і гарячої води у деякі будинки міста. Після оперативного втручання влади міста, керівників двох теплопостачальних підприємств, вдалось тимчасово виправити ситуацію. Робота у цьому напрямку триває. Запевняю мешканців міста, що найближчим часом міська влада докладе усіх зусиль для цілковитої стабілізації ситуації”.

Міський голова Львова Любомир Буняк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *