ОСТАННІ НОВИНИ

Петро Олійник оприлюднив компромат на адміністрацію Президента

|

Адміністрація Президента займається протидією проведенню форумів демократичних сил, що їх організовує блок “Наша Україна”, заявив сьогодні під час прес-конференції керівник представництва блоку у Львівській області Петро Олійник. За його словами, нашоукраїнці отримали документальне підтвердження цього у вигляді листа, що його розіслав перший заступник голови адміністрації президента України Юрій Загородній головам обласних адміністрацій по усій Україні. „Цей лист було передано фельд’єгерською поштою без права копіювання головам обласних адміністрацій та їх заступникам” – повідомив Петро Олійник.

За його словами, у цьому листі містяться інструкції щодо протидії організації форумів демократичних сил, причому “ у кожній обалсті має бути створений штаб для цього під керівництвом заступника голови ОДА”. У переліку заходів Адміністрація президента рекомендує “з метою подальшою мінімізації громадсько-політичного резонансу форумів демократичних сил, що проводяться блоком “Наша Україна” : не допускати активної участі у цих форумах відомих в області політичних та громадських діячів, надавати приміщення з меншою кількістю місць і таких, що знаходяться далеко від центру міста, готувати групу “статистів” для зайняття ними якомога більшого числа місць у залі та забепзечити наявність на форумі групи критично налаштованих до блоку делегатів.

П.Олійник повідомив, що автентичність цього листа перевірялася протягом останіх днів і нашоукраїнці пересвідчилися у тому, що лист справжній. За його словами, листа через кількох посередників було отримано від одного високопоставленого члена СДПУ (о) з однієї з областей України.

Петро Олійник заявив, що буде звертатися з депутатським запитом з цього приводу щоби перевірити всі вихідні листи, що виходили з АП протягом останніх трьох місяців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *