ОСТАННІ НОВИНИ

Влада хоче вигнати Форум демократичних сил на вулицю?

|

Проведення 1 листопада Форуму демократичних сил на стадіоні СКА досі стоїть під питанням. Нагадаємо, що форум може не відбутися в зазначеному місці через аварійно-небезпечний стан приміщення. На думку керівника представництва “Нашої України” на Львівщині Петра Олійника, у даному протистоянні немає нічого спільного з технічним станом велотреку, це звичайне політичне замовлення. Останнім часом на стадіоні проводився концерт гурту “Океан Ельзи” (близько 6000 чоловік, хоча сидячих місць в спортивному комплексі 3300), змагання пожежників та збори свідків Єгови. З цього приводу у пана Олійника виникло запитання: “Чому піддавалося небезпеці життя симпатиків “Океану Ельзи”, пожежників України та навіть свідків Єгови?” Справді, здається, що лише життям демократів дорожать в нашій державі.
Вчора за дорученням голови Львівської облдержадміністрації Олександра Сендеги в СКА відправлена комісія під кураторством першого заступника голови ОДА Леоніда Мельника та начальника головного Управління МНС у Львівській області, генерала-майора Олексія Титаренка. Петро Олійник чекає на позитивне вирішення проблеми і майже переконаний, що Форум таки відбудеться в СКА. Якщо ж все таки проведення цього заходу в стінах велотреку буде заборонене, то форум буде проведений під відкритим небом, або в іншому ще не запланованому місці. У разі такого повороту справи, Петро Олійник обіцяє багато позовів в суд від себе особисто і ще від 4000 осіб, котрі запрошені на Форум. На відсуджені гроші планується поліпшити соціальний стан ветеранів армії, звільнених в запас. Це завдання мінімум. Завдання максимум – добитися банкрутства СКА і відсудити стадіон на користь укладальника угоди, тобто Петра Олійника. Останній авансом пообіцяв, що подарує приміщення територіальній громаді м. Львова, а “вона з ним поведеться належно”.
Отож, Форум все ж відбудеться 1 листопада о 12:00 чи в СКА, чи біля СКА. До речі, для симпатиків демократичних сил, біля СКА буде встановлений великий екран для тих, хто не втиснеться в приміщеня аварійного велотреку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *