ОСТАННІ НОВИНИ

Соціалісти вимагатимуть звільнити причетних до справи Гонгадзе – Юрій Луценко

|

До 1 грудня люди, які причетні до справи Гонгадзе мають призупинити свої повноваження – це ультиматум , який вже наступного тижня планує висунути один з лідерів Соціалістичної партії Юрій Луценко разом з опозицією. На його думку, настав час вулиці. Про це він повідомив сьогодні під час зустрічі зі студентами і пресою у Львівській Політехніці.

Ю. Луценко вважає, що “від вчорашнього дня в Україні розгорівся черговий скандал” і тепер вже нові посадові особи виявились причетними до справи Гонгадзе. На його думку, оприлюднення листа Гончарова є приводом для гострої реакції опозиції. Тому він планує вже наступного тижня зібрати лідерів опозиції і звернутися до парламенту з заявою звільнити всіх перелічених у листі Гончарова посадовців, а “до завершення слідства вони мають призупинити виконання обов’язків”. “ Я впевнений, що опозиція підтримає мене” – сказав він. Луценко також зазначив, що генеральному прокуророві “вірить мало”, але “якщо він вже почав роботу, то треба йому допомогти”. Не вірить соціаліст і в те, що “до виборів буде оголошено, що Кучма є замовником”.

“Якщо Кучма керуватиме країною до виборів, то демократичними вони не будуть, бо вже міняють силовиків, – вважає Луценко. – Тому треба говорити не лише про єдність опозиції, а й про дестабілізацію Кучми і силових структур”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *