ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська пивоварня забезпечить кожного львів’янина пляшкою пива щодень

|

Львівська пивоварня здатна випускати в літній період 50 тисяч пляшок в день – про це повідомив на сьогоднішній зустрічі зі львівськими політиками та журналістами, проведеній в рамках організованого ЛОДА круглого столу, генеральний директор львівської пивоварні Володимир Печер.

При таких темпах виробництва пива, кожен львів’янин мав би вживати 365 пляшок цього напою в рік.

Значно покращити виробництво продукції, а заразом і його якість підприємству вдалося в 1999 році, коли на допомогу прийшов шведський інвестор. З того часу львівська пивоварня збільшила обсяги виробництва з 1 млн. 600 тисяч гривень до 8 млн. Основними споживачами львівського пива сьогодні є самі львів’яни, а також мешканці західних регіонів України (Тернопільська, Закарпатська, Івано-Франківська та Волинська), не відстає і Київ. До речі, львівські пивовари планують збудувати там таку ж пивоварню, як і у Львові. “Ми постійно перебуваємо на ринку” – запевнив Володимир Печер.

Не обійшов генеральний директор і негараздів, які дошкуляють пивоварам. Найбільше це стосується проблем із водою (щоб зберігати постійний незмінний смак пива, доводиться проводити її дехлоризацію) та транспортуванням. Натомість значно спрощують роботу застосовувані у виробництві новітні технології, вони ж дозволяють економити на робочій силі. До речі, середня заробітна платня працівника львівської пивоварні становить понад тисячу гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *