ОСТАННІ НОВИНИ

СНПУ вимагає відновити ядерний статус України

|

Відкриті збори Соціал-національної партії України, що відбулися учора у Стрию, прийняли резолюцію, в якій звернулися до керівництва держави з вимогами відновити ядерний статус України, вивести з територіальних вод України іноземний флот, та розірвати дипломатичні відносини з Російською Федерацією в разі продовження агресивних дій Росії в районі українського острова Тузла.

Резолюція, підтримана більш ніж 500 учасниками зборів, декларує недостатність дій державної влади позахисту території України і закликає владу виключити найменшу можливість втрати жодного метра української землі. Закликаючи до відновлення ядерного статусу України, голова ЛОО СНПУ, заступник голови облради Андрій Парубій провів історичну паралель з подіями початку 20 століття. Тоді через недалекоглядність соціалістичного проводу держави було розпущено національну армію, внаслідок чого Україна опинилась беззахисною перед ордами Муравйова.

У роботі зборів взяв участь народний депутат України, голова тимчасової комісії ВРУ щодо забезпечення парламентського контролю за режимом державного кордону України в районі острова Тузла, Ігор Осташ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *