ОСТАННІ НОВИНИ

Напередодні виборів УНП вирушає по селах “будити низи”

|

З 1 листопада Українська народна партія запропонує розпочати всенародне визнання Віктора Ющенка Президентом. Для цього вони проводитимуть сходи сіл і “будитимуть низи”. Про це повідомив під час відкриття календаря до президентських виборів голова ЛОО УНП Олекса Гудима.

“На обласній політраді ми прийняли ініціативу, яку підхопили виборці,” – сказав Гудима. За його словами, відтепер у селах проводитимуть збори – перша зустріч запланована на 9 листопада в селі Лисиничі. “На сходах сіл говоритимуть про політику, економіку, бюджет, – сказав голова, – а також про висунення В. Ющенка кандидатом у президенти”. “Сьогодні ми переносимо політичний акцент зі Львова” – Гудима.

“На президентських виборах буде жорсткіша боротьба, ніж на парламентських, тому треба домогтися, щоб виборці не мали сумніву, – вважає представник УНП Юрій Кужелюк. На його думку, Ющенко набере найбільше голосів на Заході, Півночі і Центрі України, тому треба підвищити активність виборців. “На Львівщині традиційно на вибори ходить 80%, а важливо підвищити це показник хоча б до 90%” – вважає він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *