ОСТАННІ НОВИНИ

Маркіян Мальський: «Пропозиція очолити Львівську облдержадміністрацію була несподіванкою»

Анастасія Мельник

|

Новоспечений очільник Львівської обласної державної адміністрації Маркіян Мальський про своє призначення і плани на цій посаді:

«Пропозиція очолити Львівську облдержадміністрацію була несподіванкою. Але не щодня дзвонить президент і пропонує попрацювати на користь держави.

Нам усім потрібно працювати над тим, щоб Україна була сильною та потужною державою. Лише як рівноцінного партнера нас буду сприймати інші держави, не як країну, яка ледь виживає, а країну сильну та рівноправну з іншими. Коли ми матимемо таку державу, у нас буде і стрімкий економічний розвиток, і покращення інфраструктури, і покращення рівня життя.

Такі важливі сфери, як медицина, освіта, наука, дорожнє господарство, запрацюють на нових рівнях лише тоді, коли буде потужна економіка. Дуже сподіваюся на підтримку усіх вас, громадськості та волонтерів.

Львівська область і надалі продовжить підтримувати важливу позицію у державі. Ті державотворчі процеси, які тривають, будуть однозначно впроваджуватись і надалі. Ми будемо підтримувати стратегічний вектор зовнішньополітичного напряму України.

Ми всі є велика сім’я. І в першу чергу хочу подякувати тим людям, які свого часу здобули для нас державу та незалежність. Тепер доля держави в руках у нового покоління. І тільки від нас з вами залежить, яку державу ми передамо нашим дітям. Створімо нашим нащадкам успішну, гарну та економічно потужну країну».

Фото – ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *