ОСТАННІ НОВИНИ

Ірина Геращенко: «Нова команда» визнала, що будувала кампанію на суцільних маніпуляціях та брехні»

Соломія Головіна

|

Перший віце-спікер Верховної Ради про те, що команда Володимира Зеленського, за якого проголосувала більшість громадян України, будувала кампанію на брехні та маніпуляціях:

«Не пройшло ще й доби після виборів, як «нова команда» визнає, що будувала свою кампанію на суцільних маніпуляціях, брехні і підміні понять.

Отже, вже визнано, що за тарифи президент не відповідає. А що ж тоді з кінцем епохи бідності?

Корупціонерів президент не садить, це роблять суди. А як же тоді з епохою брехні? Ой, і хто ж тепер буде відрубувати руки?

Війну не закінчити за день? А як же тоді з кінцем епохи жадібності і торгівлі на крові?

Ну, й особлива вишенька для мене: нова команда вже в один голос кричить, що Мінські угоди – це єдиний реалістичний план повернення миру на Донбас.  А як же «договорняки» і зрада, про яку щодня чули на паркетному телеканалі і від інших укропівців і.т.д. Тобто, Порошенко і тут говорив правду в суцільному морі криків про зраду, жадібність і брехню.

Й щоб з іншими обіцянками новообраного президента не вийшло так само невдобно, як з цими, скасованими протягом 24 годин, нинішній парламент має допомогти їх виконати і негайно проголосувати за зняття депутатської недоторканості, повернення до КК статті про незаконне збагачення і. т. д. Тим більше, ці закони давно зареєстровані у ВР і деякі навіть пройшли перше читання. Привіт, епоха безвідповідальності і перевзування в повітрі.

Особисто зроблю все для голосування за недоторканість і покарання за збагачення, як робила це всі попередні 5 років. Не словом, а ділом», – повідомила Ірина Геращенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *