ОСТАННІ НОВИНИ

Микола Ільчук: «Поліцейський, який зарплатою перекриває кредити та постійно має борги, не буде ефективним»

Андрій Котенський

|

Старший інспектор відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції у Львівській області про патрульну поліцію, довіру, мотивацію, заохочення і головні причини свого звільнення із лав правоохоронних органів:

«Це буде моя сповідь, ще поки що, поліцейського…

Про довіру та коммюніті. Довіру не так важко заслужити, як втримати. І стрімкі показники росту та падіння довіри протягом останніх 4 років це підтверджують. Я хочу, щоб мої діти бачили поліцію такою, якою я не встиг її зробити – сприймали поліцейського як захисника, який матиме достатньо повноважень і прав, щоб захистити та надати якісний сервіс, якого заслуговують громадяни…

Про мотивацію, заохочення. Поліцейський – теж громадянин, який хоче відпочивати літом та зимою, на морі чи на лижах, возити за покупками свою сім’ю на якісному транспорті, мати можливість на дозвілля та саморозвиток, та мати заощадження на банківському рахунку на «чорний день».

Поліцейський, який зарплатою перекриває кредити та постійно знаходиться в боргах, не буде ефективним. Матеріальна неспроможність вбиває ентузіазм до роботи та заохочення ставати кращим. Жодним чином не виправдовую поліцейських, які потурають корупцію та недобросовісно дотримуються присязі, чим ганьблять і принижують честь поліцейського. Потрібно бути у грі до кінця, і виконувати те, що прописано. Більше того, виконувати це якісно і з віддачею. І тільки так.
Про конструктив та чесність. Я захоплююсь колегами та керівниками, які попри скептицизм, зраду, криву букву закону та сірість буднів, не просто знаходять в собі сили віддаватись службі так, як в перші дні, але і шукають та знаходять рішення, якими б непростими вони не були…

Низька зарплата мене не влаштовує. Мушу визнати, що це і стало однією з причин написання рапорту.

Сподіваюсь, що мій текст зможе розігнати кров у жилах тих, хто сумнівається, стоїть на межі та шукає рішення. Робіть те, що Вам підказує серце і не помилитесь. І не забувайте, що нам і нашим дітям жити в середовищі, яке МИ створюємо сьогодні.

Ще хочу додати – ні разу не пожалкував, що разом з сотнями найвідповідальніших, найвитриваліших і найзапальніших подав анкету весною 2015 року. Це неймовірний експіріенс. Це неймовірна можливість міняти життя, країну, місто, район зсередини, на вулиці, в громаді, серед знайомих. Варіантів маса, вибір є завжди!», – йдеться у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *