ОСТАННІ НОВИНИ

Орест Зуб: «Пригоди, які траплялися на шляху до 100 країни, були більш захоплюючими, аніж настання очікуваного результату»

Вероніка Рой

|

Знаний львівський блогер, онлайн-підприємець та мандрівник Орест Зуб про подорожі світом:

«Подорожі – це один з найкращих способів проведення свого часу. Я думаю, що більшість з цим погодиться. Це просто класно, і я кайфую, коли подорожую.

100 країн я відвідав за 10 років. Звичайно, ці 100 країн можна відвідати і за 1 рік, але в чому тоді суть? А я ще ріс, вчився і подорожі гармонійно інтегрував у своє життя. Я відвідав багато цікавих країн. Дуже подобається Польща, США, Балкани, Таїланд, Іран, але насправді цей список можна продовжувати дуже довго. Однак попри це все, я дуже люблю бути в Україні.

Загалом на подорожі за 10 років я витрати 64 тисячі гривень. Якщо підрахувати: в середньому на одну країну виходить 640 доларів, однак це відносне поняття. Наприклад, я був у Сан-Марино і там я не залишив 640 доларів, але натомість – був у Мексиці 4 місяці і там витратив набагато більше, ніж 640 доларів. Але якщо говорити умовно, то для того, аби відвідати одну країну, мені потрібно 600 доларів.

Сотою країною, яку я відвідав, стала Коста-Рика. Після того, як перетнув кордон між Панамою та Коста-Рикою, купив собі кокос і випив його – так я відсвяткував свою ювілейну країну.  Загалом я хочу сказати, що основним є шлях, а не результат. Тобто процес очікування і усі ці пригоди, які трапляються на шляху до цієї 100 країни, були більш захоплюючими, аніж момент настання цього очікуваного результату.

Мій пріоритет на даному етапі – відвідувати нові країни, бо я хочу відвідати усі країни у світі. Тому я маю певну проекцію: в яку країну я б хотів поїхати цього року і відповідно починаю думками це все матеріалізувати. Наступна подорож у мене всередині вересня, ми летимо з друзями в Португалію. Там я буду виступати на конференції, звідти ми летимо всі разом у Марокко, де усі разом гуляємо. Звідти всі повертаються в Україну, а я їду по західному узбережжю Франції, потім через Західну Сахару, у Мавританію, Сенегал та Дакар. Ця мандрівка триватиме місяць».

Більше дізнатися про подорожі Ореста Зуба можна у матеріалі Львівського порталу: «Місія відвідати усі країни світу».

Фото: Facebook-сторінка Ореста Зуба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *