ОСТАННІ НОВИНИ

Ірина Руда: «На Олімпіаді перш за все виступатимемо за Україну і наше головне завдання - боротися за медаль»

Вероніка Рой

|

Тренер львівської гімнастки Христини Пограничної Ірина Руда про підготовку до III літніх Юнацьких Олімпійських ігор, які відбудуться в аргентинському Буенос-Айресі:

«Вже 6-18 жовтня 2018 року у аргентинському Буенос-Айресі відбудуться найпрестижніші світові змагання для атлетів віком від 15 до 18 років, куди кожна країна може делегувати лише одну грацію. Коли відбувався відбір на Юнацькі Олімпійські ігри – це був початок року. На цей період було важко сказати, хто був кращий, адже це був перший старт на початку року.

Насправді дві гімнастки – Христина та Вікторія Онопрієнко з Києва, які представляли Україну на цьому відборі, добре виступили. Але після відбору було вже багато стартів, останній з таких – чемпіонат Європи. І тоді Христина виступила досить добре. Наразі Федерація гімнастики України погодили кандидатуру Христини на участь у цих змаганнях. Проте офіційна інформація з’явиться лише за місяць до старту.

На Олімпіаді перш за все виступатимемо за Україну, і наше головне завдання – боротися за медаль. Наразі ми не зупиняємось та продовжуємо готуватися, аби здобути поставлені цілі».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *