ОСТАННІ НОВИНИ

Вікторія Балицька: «Вчора зґвалтували мою країну»

Андрій Котенський

|

Голова поліцейської комісії, член атестаційних комісій, активіст, журналіст про прорив кордону Міхаїлом Саакашвілі та його прибічниками:

«Вчора зґвалтували мою країну. Знаєте, є вид сімейного насильства – сексуальне. А він має ще один підвид, якщо так можна сказати: коли каже, що любить але бере силою. Оце воно вчора було. І не один «коханий», а ще й друзів залучив до насильства.

Як можна говорити слова любові до країни і порушувати її закон, проривати її кордон, піднімати руку на її правоохоронців. При цьому користуючись слабкістю цієї країни. Слабкість ця від ран після Майдану, від АТО, від гібридного війни… слабкість від страху пролиття крові…

Акції вимірюють кількістю учасників. Скільки було прихильників грубого порушення закону? Не знаю. Тисяч дві. Я особисто хочу виміряти кількість тих, хто вчора впродовж дня постраждав морально і фізично від політичної перфорації моєї країни. Це люди в поїзді у Польщі, які не могли кілька годин поїхати через те, що хтось задовольняє свою політичну хіть… це тисячі людей, які в цей день не могли перетнути кордон в своїх приватних цілях. Я ходила чергами і бачила плачучих маленьких дітей, батьків у відчаї, які там стояли енну кількість годин поки хтось задовольняє свою політичну хіть в неприродній спосіб… поляків, які нарікали, що не потраплять в понеділок вранці на свої роботи, вони дивилися на все як на дикість якусь… Слухайте, нам відберуть безвіз і не буде навіть що заперечити.

Мені чомусь дуже соромно за тих притомних людей, які взяли вчора участь у цьому зґвалтуванні. Що їм затьмарило свідомість? Чому вони не відмовилися від беззаконня? Не «вийшли з автомобіля коли водій п’яний заводить його»!? Як ці політики, які незаконно прорвали кордони правоохоронців, взяли участь у груповому зґвалтуванні країни, будуть в подальшому хоч пікати щось про дотримання закону? А там були нардепи! Вдумайтеся – народні депутати! Ну, як можна починати боротися за законну владу, починаючи з грубого порушення закону? Вони ж вчора потоптали його, як і поліцейських, під час вривання назад в Україну.

Позбавили громадянства? Не законно?Вирішуй це в суді! Це цілком легко було б! Ну ми ж, громадяни, в суді оскаржуємо, наприклад, протокол патрульного. А не рвемо той протокол на місці і висипаємо клаптики на голову патрульному, чередуючи це копняками в його бік!?

Мені давно не було так важко на душі, давно не було такого осаду…», – повідомила вікторія Балицька на своєму Фейсбуці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *