ОСТАННІ НОВИНИ

Лариса Разінкова-Возницька: «Обшук, що проводили у мене в хаті – все одно, що обшукували самого Возницького»

|

Донька багаторічного керівника Львівської галереї мистецтв, колишня в.о. директора Галереї Лариса Разінкова-Возницька про обшуки у своєму помешканні сьогодні, 2 серпня:

«Для мене це шокова ситуація. Подзвонив слідчий і сказав, що хоче зі мною просто поговорити. Звичайно, що я пішла назустріч і спитала, де, що, чи йти мені до нього, чи буде повістка. Він сказав, що ми з ним просто переговоримо. Коли я вийшла до нього, він сказав, що сьогодні у мене будуть проводити обшук і є постанова суду. Я сказала «буд ласка». Мені немає що приховувати у моїй «хрущовці». У мене немає ні дач, ні машин, нічого. Більше квартир я не маю.

Під час обшуку нічого не знайшли абсолютно.  Те, що вони шкали, вони не знайшли.

Вони відчувають за мною силу Возницького ,силу людей, що знають Возницького. Я не буду туди повертатися (у Галерею мистецтв – ред.) , бо для мене це важко. Імені Возницького зараз у Галереї не існує взагалі, воно стирається. Вони бачать, скільки мені вдалося за ті 4 роки зробити в Галереї. За цей рік Возняк ще нічого не зробив. Окрім того, що поміняв апарат на людей, що є не музейниками, не експертами.

Оцей обшук, що проходив у мене в хаті, це все одно, що обшукували мого батька. Що обшукували самого Возницького, який мільйони творів зберіг і врятував, і повернув у державу».

Фото: Zik

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *