ОСТАННІ НОВИНИ

Іван Велійка: «Із впровадженням е-квитка перевізники будуть зацікавлені виконувати усі рейси»

|

Голова Асоціації перевізників Львівщини, про переваги від впровадження е-квитка:

Іван Велійка

«По-перше, ми забираємо готівку з рук водія, і він займатиметься безпосередньо тією роботою, якою і повинен, – безпечне перевезення. По-друге, зменшиться кількість скарг на те, що водії хамлять, тому що вони практично не матимуть контакту з пасажирами, а будуть виконувати свої професійні обов’язки. По-третє, транспортне підприємство отримає кошти за виконані кілометри не в залежності від того, чи у маршрутці один пасажир, чи десять. Тоді ніхто не скаржитиметься, що автобуси не виконують ранкові чи вечірні рейси. Тобто підприємству буде все одно: є пасажири чи ні, оскільки місто буде розраховуватися із ним за виконані рейси…

Пільговики вже абсолютно не хвилюватимуть перевізників. Ніхто з пасажирів не буде платити їм, гроші будуть йти в міську казну, а місто своєю чергою платитиме перевізникам, але не за пасажирів, а за виконані кілометри. Тому, проблема із пільговиками також повинна знятися…», – повідомив Львівському порталу Іван Велійка.

Детальніше про впровадження е-квитка читайте тут: «Contra spem spero, або чи варто чекати львів’янам е-квиток у 2018 році»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *