Сергій Соболєв: «Садовий уклінно просив Януковича прийняти його»

|

Народний депутат України від фракції «Батьківщина» про повноваження членів фракції «Самопоміч» та їхнього лідера Андрія Садового:

90

«Ключовою проблемою нашого парламенту є відсутність тих, хто згідно з повноваженнями, які надав їм парламент, не аналізує усі законодавчі акти на корупційну складову. Скажіть будь ласка, як би в цивілізованому парламенті міг з’явитися проект постанови про те, як затверджується проект корупційного бюджету? Разом з корупційними складовими щодо підняття заробітних плат самим народним депутатам без висновків профільного комітету, який зобов’язаний це робити?

А відповідь на це дуже проста. Бо коли ти є представником особи, яку у Львові називають «Доля», а не мером, – все стає на свої місця. Бо в той момент, коли в країні одні за одними проходили виступи проти режиму Януковича… Коли люди виходили на антикорупційні Майдани… Коли люди виходили на Майдани проти підняття пенсійного віку Партією регіонів і Януковичем… Коли люди протестували проти знищення і «зачищення» підприємців на так званих підприємницьких Майданах… Тоді Садовий на колінах ліз і уклінно просив Януковича прийняти його на Дні народженні! Я думаю, більшої ганьби країна не бачить!

В той час, коли мільйони людей виходили на мовні Майдани, Садовий і команда приймали «колеснікових» і «януковичів», услужливо переходячи на російську мову. Я думаю, що більшої ганьби для країни не може бути. І тепер ці люди будуть вчити, як нам жити? Я думаю, що ключова проблема цієї країни в тому, що дехто хоче бути при всіх. І при Кравчукові, і при Кучмі, і при Януковичі, і при Ющенкові, і при Порошенкові… Не вийде! Все одно вам треба буде відповідати за все, що ви зробили в цьому житті», – наголосив Сергій Соболєв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *