ОСТАННІ НОВИНИ

Петро Порошенко: «На Донбасі перебуває більше 700 російських танків та 1000 БТРів»

|

Президент Петро Порошенко в інтерв’ю американському телеканалу CNN розповів про російську військову присутність на окупованих територіях на сході України:

Порошенко

«У окупованих районах Донбасу перебуває більше 700 російських танків, 1250 артилерійських систем, більше 1000 БТРів та 300-т систем залпового вогню. Ця величезна армія підтримується Росією, окупує території та нападає на Україну.

В серпні 2014 року українськими військовими було затримано 22 російських десантника, а росіяни, включно з президентом Росії, часто говорили, що «їх нема у східній Україні». Ми показали їх всьому світові. Їх батьки просили мене, як Президента, про помилування та їх повернення. Наприкінці дня, коли ми показали їх танки, їх посвідчення, їх уніформу, російське керівництво заявило, що вони загубились…

Ці особи не просто «загубились». Вони пройшли вглиб території України на 72 кілометри, вбивали українських солдат та мирне населення, здійснюючи наступальну операцію. Це агресія. Ці дані підтвердженні свідченням російських військових у суді».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *