ОСТАННІ НОВИНИ

Юрій Бобало: «Найкращі інвестиції – це інвестиції в знання»

|

Ректор Національного університету «Львівська політехніка» про урочисте посвячення абітурієнтів у студенти:

Юрій бобало

«Для нашого університету цей навчальний рік має одну вкрай важливу ознаку: він – ювілейний, адже невдовзі ми відзначатимемо 200 років від дня заснування нашої Альма Матер. Це дає вагомі підстави вважати Львівську політехніку одним із найстаріших технічних університетів Європи і світу.

Це – наша гордість! Гордість – за той історичний шлях, який пройшла Львівська політехніка, за її визначних науковців, серед яких чимало дослідників світового рівня, за понад 250 тисяч її вихованців, котрі зробили гідний внесок у становлення і розбудову рідної країни.

Як результат, з року в рік до нас невпинно зростає потік абітурієнтів. За підсумками цьогорічної вступної кампанії ми увійшли в чільну трійку вітчизняних ВНЗ за кількістю поданих заяв вступників та отримали найбільшу кількість додаткових місць держзамовлення. Звісно, нас не може не тішити такий значний наплив абітурієнтів. Політехніка прагне мати найкращих студентів і найкращих викладачів. Тільки так можна досягнути найвищої якості освіти.

Сьогодні, як ніколи, зростає попит на вищу освіту, на сучасні професії, пов’язані з новітніми наукоємними технологіями. Тому перед першокурсниками постає двоєдине завдання – здобути вимріяний фах і сформувати свою особистість, яка прагне пізнавати незвідане, яка спроможна поставити перед собою мету і неодмінно досягнути її».

Фото: old.lp.edu.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *