ОСТАННІ НОВИНИ

Юрій Ситник: «Маємо наявну злочинну змову або нечувану халатність з боку міської влади»

|

Блогер Юрій Ситник про підводні камені та відверту корупційну складову діяльності ТзОВ «Захід Ресурс Плюс» у Львові та його керівника Івана Олексієвця:

Ситник

«Коли дуже уважно переглянув учорашню прес-конференцію під назвою «Технологія утилізації ТВП у Львові», то одразу пригадав історію лижного інструктора з Італії, який від імені компанії Gas Natural підписав з Україною угоду про співпрацю щодо будівництва терміналу зрідженого газу на один мільярд (!) доларів. Того афериста-невдаху десь віднайшов Владислав Каськів, тодішній глава нині ліквідованого Державного Агентства з Інвестицій та Управління Національними Проектами України.

Власне колишній підлеглий пана Каськіва, який з березня 2016 року перебуває в розшуку, та помічник нардепа Юлії Льовочкіної пан Іван Олексієвець був учора “прімою” заходу.

Зрештою, на момент прес-конференції не було й жодного документу окрім ось-ось готового рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій: ні техніко-економічних розрахунків, ні якихось висновків, ні протоколу намірів. Нічого! Окрім озвучених цін на преси, що були у користуванні, якими мають ущільнювати до своєрідних “цеглин” наше сміття.

Зате неприємно різонув вухо банальний шантаж: ну, ми тратимо зараз свої гроші, а як не домовимось, то підемо собі, а ви… А мова йде про те, що київський завод “Енергія”, на який за гроші львів’ян возили львівське сміття, з 1-го серпня стає на ремонт! Тобто: або ви нам зелену дорогу, або потонете у смітті. Так між рядками прозвучали слова «птєнца» гнізда Льовочкіного.

Консультант також розповідав, що санітарні норми щодо виробництва збережені з запасом у десять разів, і підлоги там бетонні, і технологічні вимоги дотримані…

ЦЕ БРЕХНЯ! Не існує жодних норм щодо будь-якого виробництва, поки немає належним чином розробленої проектної документації на це виробництво та експертизи проекту. З почутого та прочитаного зрозуміло: жодного проекту немає. Це означає, що виробництво “сміттєвих тюків” є незаконним, а вся ситуація загалом є просто аферою побудованою на шантажі львів’ян: або робимо ми, всупереч усім законам, або ви тонете у смітті.

Неправду розповів пан Олексієвець і про сортувальні лінії, про що можна було почути від наступного доповідача…

Висновок: маємо наявну злочинну змову або нечувану халатність з боку міської влади та факт цинічної брехні пана Садового, який розповідав про якісь європейські кредити, державні гарантії та серйозних інвесторів. Можливо серйозні інвестори й були, серед тих кількох десятків проігнорованих львівським мером підприємств, але, як виглядає, вони просто не від того і не з тим до львівських очільників підходили…

Ось чому вчорашня прес-конференція мені нагадала урочисте підписання лижним інструктором Каськіва угоди на мільярд «долярів». Хоча сьогодні Каськів “став на лижі” самостійно, не очікуючи тюремної камери, його справа живе під дахом Льовочкіна та за сприяння львівського мера. Ми стали свідками фарсу, який аферисти спробували розіграти в стінах львівського Прес-клубу».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *