ОСТАННІ НОВИНИ

Неоніла Ткаченко: «Сьогоднішній день може бути останнім моїм днем на свободі»

|

Відома одеська правозахисниця Неоніла Ткаченко про її ймовірний арешт і спробу місцевої «підрахуївської» орди тиснути на права людини:

156

«Дорогі друзі. Сьогоднішній день може бути останнім моїм днем на свободі, оскільки завтра о 16 год 30 хв суддя Приморського райсуду Одеси Віктор Попревич, який перебуває «на гачку» у правоохоронних органів, за їх вказівкою можливо прийме рішення про позбавлення мене свободи, і взяття під варту. Мені інкримінують тиск на працівників правоохоронних органів, що вчиняли низку посадових злочинів і злочинів проти правосуддя. Прізвища цих правоохоронців, на яких я «тиснула» вам усім добре відомі, і популяризувати їх я зайвий раз не буду.

Зізнаюсь вам, що таке обвинувачення для правозахисника не покарання, а винагорода. Вашими словами я говорила їм у вічі те, що наболіло, що нарвало як глибока рана на тілі нашої правової системи.

Очевидно, що «підрахуївська» орда взвила не лише від моїх слів, але і від роботи Громадського руху «За всю Одесу!» у напрямку реального захисту прав людини. І третє сфальшоване кримінальне провадження за останні два роки роботи- цьому показник.

Багато кого ми просто не дали посадити, когось не дали пограбувати, когось витягли з-за грат. Це не дає спокою замовникам і сценаристам ганебних схем поневолення нескорених.

Діючи відповідним методом, самодури системи вірять, що у такий спосіб зупинять мене разом з вами у боротьбі, позбавлять бажання займатися юриспруденцією і протистояти корумпованій системі. Ці «білі і пушисті», закривавлений оскал яких бачить увесь світ, чомусь так для себе вигадали, що їхніми мізками, викладеними в макулатурі кримінальних проваджень, думають усі. Їхніми намиленими брехнею очима вони жадають насадити свій спотворений світогляд. Але це їх найбільша вбивча примара.

Запевняю вас, що де б я не була, за гратами чи на свободі, я не зупинюся ні на мить.

Я продовжу свою роботу юриста так, як вважатиму за потрібне.

Низький уклін вам за віру, за теплі слова підтримки, за десятки листів і дзвінків.

Разом… До перемоги!», – пише Неоніла Ткаченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *