ОСТАННІ НОВИНИ

Петро Порошенко: «Найближчим часом з’явиться можливість співати футбольний та український гімн у Донецьку»

|

Президент Петро Порошенко взяв участь в урочистих проводах Національної збірної з футболу на Чемпіонат Європи, який відбудеться у Франції:

Порошенко

«24 команди – найсильніші футбольні збірні Європи – будуть мати високу честь позмагатися за чемпіонство. І для нас, для українців, величезна радість і приємність, що серед них є українська футбольна збірна. Бажаю впевненості у власних силах, перемоги та успіхів. І бажаю гідно представляти Україну.

У 2012 році Україна приймала Чемпіонат Європи з футболу і тоді у Донецьку майоріли українські прапори та звучав українській Гімн. Переконаний, що футбол відіграє важливу роль, що найближчим часом з’явиться можливість співати футбольний та український гімн під жовто-блакитними прапорами у Донецьку.

Ваша гра на футбольних полях – це не лише захоплююче, азартне, спортивне видовище. Насправді, це є величезна частина націєтворчого процесу. Ви вирушаєте на футбольні змагання європейського чемпіонату в 2016 році під акорди нашої переможниці на Євробаченні Джамали. Впевнений, що результат буде таким самим.

Чекаємо від вас хороших результатів та гідної гри. Всі, хто зараз на війні, та ті, хто на мирній території України, за вас вболівають та переживають. Будемо тримати за вас кулаки», – сказав він.

Фото: president.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *