Денис Ринський: «Квитків немає і в касах стадіону не буде!»

|

Директор «Арени Львів», про ажіотаж та скандал із продажом квитків на матч плей-офф Євро-2016 року між Україною та Словенією:

95

«Федерація Футболу України виділила стадіону «Арена Львів» під реалізацію близько 6500 квитків. Вся ця квота була реалізована через каси стадіону протягом двох днів! Всі інші квитки знаходяться у розпорядженні безпосередніх організаторів матчу: ФФУ та регіонального представництва Федерації Футболу у Львівській області.

Я розумію обурення людей, котрі стоять годинами перед касою, при цьому механізм рівномірного розповсюдження квитків було дотримано – квитки відпускалися по 4 шт. максимум у одні руки! Нажаль стадіон має обмежену кількість посадкових місць, тоді як бажаючих є в рази більше.

Тому маю велике прохання до всіх, хто шляхом підбурення активістів намагається блокувати дороги і вимагати відкриття кас – не робіть цього! Квитків немає і в касах стадіону не буде! Так трапляється, що часто ми не в змозі догодити абсолютно всім!», – повідомив він у своєму Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *