Ігор Зінкевич: «Необхідно дати поліцейським нові можливості»

|

Координатор громадських активістів «Варта1», про нову поліцію, співпрацю з МВС та перспективи розвитку членів «Варти»:

5«Співпраця з міліцією, а невдовзі із поліцією у представників «Варти1» залишається і залишатиметься незмінною. Ми працюємо завдяки програмі «Zello» із представниками МВС та небайдужими громадянами Львова.

Подібні проекти патрулювання від «Варти1» з’являються по різних районах Львівщини. Ми готові їх розвивати та допомагати хлопцям з поліції у патрулюванні.

Сама ж реформа міліції, зокрема на прикладі Самбора, мене цілком задовольняє. Я із самого початку стояв на тому, що необхідно дати людям нові можливості – технічне забезпечення, автомобілі, паливо та збільшити зарплату. Цим людям потрібно надати можливість працювати за новими зразками, а лише після того оцінювати й критикувати.

За новими правилами поліції одна людина відповідатиме за всю групу поліцейських. Це спростить координування правоохоронців та пришвидшить реагування на проблеми та можливі ситуації.

І від «Варти1» до лав нової поліції пробують свої сили десь 18 активістів, яких я знаю особисто. Вони діляться інформацією, що і на якому етапі відбувається, а також про те, що саме їх навчають на законодавчому і юридичному рівні. Наразі усе добре», – повідомив Ігор Зінкевич у коментарі Львівському порталу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *