ОСТАННІ НОВИНИ

Сергій Підгородецький : «Atlasjet Україна досі в пошуках компромісів з МАУ та Державіаслужбою»

|

Виконувач обов’язків генерального директора ТОВ Авіакомпанії «Atlasjet Україна» про можливий сценарій виходу львівської авіакомпанії із авіаринку України:

4

«За рік часу ми пройшли важке випробовування. Проте колектив та інвестори, незважаючи на важку економічну ситуацію в країні та бюрократичний безлад, не відмовились від планів вийти на авіаринок України. Ми вдячні новій команді посадовців міністерства інфраструктури, адже на ринку авіаперевезень почались зрушення. Проте ми не виключаємо нових проблем. Наразі очікуємо на погодження решти напрямків, які ми раніше заявили, для того, аби наша компанія змогла скласти планомірну та ефективну діяльність.

«Atlasjet Україна» досі в пошуках компромісів з МАУ та Державіаслужбою. Почались позитивні зрушення і з’явися механізм, що дає можливість отримати довгоочікувані напрямки для польотів нашої компанії. Але поза межами чітко-встановлених правил здійснюються рухи, які нас насторожують. Наразі ми спостерігаємо. Можливо, це недоліки нового законодавства, які молода команда Мінінфраструктури наразі не виявила, можливо цілеспрямована «атака» опонентів й викручування ситуації на свою користь. Відповіді на ці питання ми озвучимо після засідання комісії – 26 червня. Цього дня очікує не лише «Atlasjet Україна», а й усі авіаперевізники. Лише від рішень комісії залежить, чи в Україні залишиться монополія МАУ чи інші компанії отримають бажані напрямки й запрацюють Європейські правила ринку.

Якщо ми не отримуємо напрямків, сенсу залишатись в нашій державі немає. Ми готові відстоювати право українців на вільний авіаринок у Європейських судах. Однак в очікуванні позитивного рішення «Atlasjet Україна» забере літаки й весь персонал з України. У компанії мінімізують надходження валюти в Україну та розпочнуть роботу за кордоном».

Детальніше читайте у матеріалі Львівського порталу тут: Авіакомпанія «Atlasjet Україна» погрожує покинути Україну

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *