Леся Томашвілі: «Боїмося, що нас можуть кинути»

|

Родичка учасника АТО заявила про непрозорі дії міської влади у питанні будівництва багатоквартирного будинку для військових: «Ми хочемо, щоб виконували указ Президента України, в якому чітко сказано, що учасникам АТО належать земельні ділянки під садівництво, будівництво та ведення сільського господарства.

На жаль, нам відповідають, що земельних ділянок у Львові немає. Але земля є. Незважаючи на це, ми йдемо на поступки і прислуховуємося до влади… І ось виділили земельну ділянку під будівництво будинку на вулиці Підголоско. І що ви думаєте?

Юридична особа тут – місто. Не ми. Не нам виділили землю. Ви собі виділили її, пане Садовий. Нас просто обманули. Чому ми не можемо мати цю ділянку? Також ми не згідні, щоб будинок будував «Рембуд». Боїмося, що нас можуть кинути. Бо досі не знаємо, скільки грошей виділить держава на спорудження цього будинку. Що буде, якщо коштів не вистачить? Будівництво заморозиться? Ми не бачимо плану фінансування.

Зрозумійте, люди не хочуть багато. Вони просто хочуть, що влада доступно пояснила почерговість дій, коли будуть кошти, в який період почнеться будівництво. Вимагаємо в цьому питанні чіткості, прозорості і головне – чесності».

Фото: Львівський портал