ОСТАННІ НОВИНИ

Питання дня:  де на Львівщині якісні продукти коштують недорого

Анастасія ПИЖ

|

Новий рік і Різдво традиційно збирають за одним столом чималі родини Галичини. Щоб застілля було веселим і приємним, важливо заздалегідь купити якісні, безпечні та здорові продукти. У нашому місті Лева  вміють смачно готувати, щиро зустрічають гостей і добре розуміються на питаннях економії. Тому багато львів’ян напередодні свят прямують до супермаркетів «АТБ».

Дискаунтери найбільшого за багатьма показниками ритейлера України працюють у режимі 24/7. На їхніх поличках понад 3,5 тис. найменувань гарантовано свіжих продуктів. Разом із тим ціни в «АТБ» на 10–15% нижчі за середньоринкові. Понад 900  позицій  у цих супермаркетах в 265 містах 24 областей представлені  товарами власного виробництва та власним імпортом. Така продукція відповідає найвищим міжнародним стандартам безпеки, а коштує на 30% дешевше за будь-які бренди.

Враховуючи зростаючий попит на здорові, натуральні, якісні та безпечні продукти, а також динамічний розвиток торговельної мережі (щорічно відкривають майже сотню нових супермаркетів), «АТБ» розширює свій ексклюзивний асортимент.

«Найбільша роздрібна мережа України планує й надалі розширювати асортимент, збільшуючи частку продукції власних торгових марок таких брендів, як «De Luxe Foods & Goods Selected» , «Спецзамовлення “АТБ”» , «Своя лінія» , «Розумний вибір». Особливе місце в нашому асортименті займає імпорт. Його маркують брендом «De Luxe Foods & Goods Selected», який був створений компанією «АТБ» з метою ознайомити споживачів з кухнею різних народів світу. З-за кордону  постачають ті продукти, які неможливо виростити чи виготовити в Україні. Наприклад, екзотичні овочі та фрукти, каву, деякі види грибів, оливкову олію.  Також це товари, притаманні певному регіону – італійська паста, бельгійський шоколад, шрі-ланкійський чай, тайський рис, іспанські оливки і багато іншого», – повідомила Наталія Шаповалова, в. о. генерального директора ТОВ «АТБ-Маркет».

Імпортери «АТБ» привозять такі товари в країну самостійно. Це гарантує споживачам захист від підробок та дозволяє компанії протягом довгого часу  формувати доступні ціни.

Зараз корпорація «АТБ» володіє чотирма власними торговими  марками, що належать до всіх цінових категорій. Преміальний сегмент у цих дискаунтерах представлений ТМ «De Luxe Foods & Goods Selected», середній плюс –  «Спецзамовлення “АТБ”», середній –  ТМ «Своя лінія». Найдемократичніші ціни пропонує ТМ «Розумний вибір».

У 2019-му  мережа «АТБ» розширила асортимент, збільшивши частку продукції власних торгових марок. Було вирішено приділити основну увагу  виготовленню інноваційних  здорових продуктів  без додавання пальмової олії, консервантів, барвників.

Крім того, компанія активно розвиває вже добре знайому клієнтам торгову марку «Спецзамовлення “АТБ”».  Це натуральні молочні продукти вищого ґатунку, ковбасні вироби, виготовлені за Держстандартом,  натуральне згущене молоко.

Кожен із нас, готуючись до Нового року та Різдва, знайде в магазині «АТБ» біля дому  (в Україні вже 1044 супермаркетів цієї мережі) гарантовано якісні та здорові продукти на власний  смак  і за найбільш вигідною ціною. Більш як чотири мільйони постійних клієнтів по всій країні, в тому числі й у нашому місті Лева, вже переконалися: збирати святковий продуктовий кошик краще з «АТБ»!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *