ОСТАННІ НОВИНИ

Нова благодійна акція «Дерево життя» на Львівщині

Марина ТЕРНЯК

|

Популярна роздрібна мережа планує поширити на наш регіон проект «Дерево життя», який був підтриманий покупцями по всій країні.

Не секрет, що останнім часом мережа «АТБ» активно нарощує свою присутність у нашій області. Сьогодні тут відкрито  вже майже тридцять однойменних магазинів у 12 містах. Цей показник постійно збільшується, адже нові торговельні точки мережі відчиняють свої двері щомісяця. До речі, так відбувається по всій країні, завдяки чому «АТБ» наразі є беззаперечним лідером галузі. Компанія забезпечує роботою понад 50 тис. українців. Щодня у 249 населених пунктах країни мережа обслуговує більше ніж 3,5 мільйона покупців.

Втім рекордні економічні показники для керівництва компанії не єдиний привід пишатися своєю діяльністю.  Кілька років тому був заснований Благодійний фонд «АТБ». Саме на нього компанія, дотримуючись принципів соціально відповідального і патріотично орієнтованого бізнесу, поклала завдання всебічної підтримки та допомоги різноманітним верствам населення: воїнам АТО та їхнім родинам, вимушеним переселенцям, пенсіонерам, інвалідам, багатодітним сім’ям, дітям, які потребують термінового лікування тощо.

«Всі програми, які спрямовані на реалізацію цих завдань, є невід’ємною частиною стратегії нашої компанії», – розповідає Наталія Шаповалова, заступниця генерального директора ТОВ «АТБ-маркет».

Благодійний фонд з часу свого заснування вже багато чого встиг зробити.  Найбільш показовим є соціальний проект «Дерево життя».  Під час його реалізації компанія переконалася, що українці  небайдужі до чужого лиха.

«Цей проект був одним із перших у діяльності нашого фонду. Він спрямований на цільову підтримку та допомогу дитячим відділенням медичних установ України. Втім таку підтримку та допомогу ми надаємо не самостійно, а залучаючи до співпраці наших клієнтів», – пояснює Анна Лічман, директор Всеукраїнського благодійного фонду «АТБ».

За її словами, взявши участь у цьому проекті, кожен покупець, завітавши до магазину торговельної мережі «АТБ», може зробити свій внесок у надання допомоги хворим дітям. Для цього на касі маркету треба за символічну плату придбати маленький листочок, який можна прикріпити до спеціального дерева. Фонд акумулює зібрані таким чином кошти, а тоді додає до них певну суму, яку виділяє компанія «АТБ».

Перший етап акції відбувся в Дніпрі та Дніпропетровській області наприкінці 2017 року.

«Завдяки активним і небайдужим дніпрянам у нашому регіоні було зібрано 1 млн 132 тис. грн. На ці гроші для обласної дитячої клінічної лікарні БФ «АТБ» закупив необхідне сучасне обладнання – наркозну станцію вищого класу Leon XS і сканер ультразвуковий діагностичний Samsung SonoAce R3», – розповідає пані Лічман.

Другий етап благодійної акції «Дерево життя» пройшов у магазинах «АТБ» міста Харкова та Харківської області. Там на зібрані кошти – 420 тис. грн. – закупили 21 одиницю фізіотерапевтичного обладнання для Харківської обласної дитячої клінічної лікарні № 1.

У вересні поточного року закінчився третій етап акції «Дерево життя». Цього разу увага була прикута до Південної України. Кошти збирали у магазинах Одещини, Миколаївщини та Херсонщини. Загальна сума благодійних внесків становила 637 тис. грн.

«На даний момент відбуваються тендери на закупівлю необхідного медичного обладнання для обласних дитячих лікарень цього регіону», – наголосила Анна Лічман.

Переконавшись у дієвості обраної стратегії та побачивши, наскільки щирі та співчутливі українці, компанія «АТБ» вирішила продовжити цей проект. Вже у листопаді «Дерево життя» почне «рости» в магазинах Львівщини. Кожен із нас може долучитися до цієї доброї справи.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *