ОСТАННІ НОВИНИ

Якісне таксі замовляли? UBER вже скоро у Львові!

Львівський портал

|

Ринок таксі у Львові останнім часом не тішить клієнта  ані якістю надання послуг, ані технічним станом більшості автомобілів, ані оперативністю виконання замовлень.  Якщо зателефонувати серед  робочого дня  на диспетчерську лінію таксі, то у більшості із них вам скажуть, що у Вашому районі нема  авто або приймуть замовлення ,  а пізніше скинуть смс-ку  знову ж таки зі знайомим текстом «Вибачте, на жаль,  у Вашому районі…».  Про вихідні  говорити взагалі не доводиться.  Бонуси за постійне користування послугами таксі доводиться ледь не вибивати із таксистів. Автору матеріалу двічі  доводилося з пригодами добиратися  на таксі додому  – одного разу у автомобіля під час руху відвалилося колесо, іншого разу –  авто просто перестало їхати.

Словом, усе хаотично, невпорядковано і дуже часто  не прогнозовано, бо  бракує чітких правил гри на ринку таксі.

Встановити такі правила і нарешті врегулювати ринок таксі  в Україні і, зокрема, у Львові береться компанія-гігант  UBER. Ця американська компанія – розробник мобільного додатку для виклику водіїв з авто –  сьогодні успішно працює у понад 500 містах світу, в 70 країнах.

Не зайвим буде уточнити, що UBER пропагує таксі не у тому розумінні, в якому ми звикли його сприймати – «з шашечками» , а  принципово новий,  модернізований  вид сервісу. Таксистом  в компанії  UBER може  бути будь-який водій з власним авто – готовий відповідально працювати і при цьому багато заробляти.

Як це працює для клієнта?

Перша значна перевага для клієнта – в UBER нема диспетчерів. Клієнт має безпосередній та швидкий зв’язок із водієм. Через мобільний додаток у  телефоні  Ви викликаєте водія, який  на даний момент є найближчим  до Вас територіально.

Друга перевага :  майже всі замовлення – безготівкові. Додаток автоматично списує вартість подорожі з картки пасажира, відтак  Вам необов’язково  мати при собі готівку, а водієві – возити термінал для розрахунку.

Третя перевага  – безпекова. Всі дані про водіїв є у базі компанії UBER – тому клієнт може бути впевнений, що його подорож буде приємною та безпечною.

Як це працює для водія?

В Україні набір та навчання водіїв для UBER здійснює Ліцензований Національний Партнер –компанія УберУкр.  Водіям нема жодної необхідності для роботи в UBER реєструвати ФОП, вести облік, тощо.

Під час роботи не бракуватиме замовлень – UBER гарантує велику, дуже велику кількість викликів. Жодних простоювань в очікуванні замовлення від клієнта!

І найважливіше:  як показує досвід столиці України ( у Києві UBER  успішно  працює з червня минулого року) – водії  можуть заробляти до 40 тисяч гривень в місяць.  До того ж,  нагадуємо, водіями в UBER можуть працювати не лише професійні таксисти, а й водії з власним чи орендованим (авто має бути від 1998 року виробництва), які шукають можливість додаткового заробітку.

Крім того, UBER надає ексклюзивні знижки на паливо від однієї з найбільшим мереж АЗС.

Отже, гарна новина – УберУкр вже від сьогодні розпочинає набір водіїв у Львові  для роботи в UBER!

Як  стати водієм UBER у м. Львів? 

Заходьте на офіційний сайт компанії www.uberukr.com і заповнюйте форму “Стати водієм  UBER”, або завітайте до Представництва компанії у Львові за адресою: вул. Чайковського, 27

Довідка: Компанія УберУкр заснована в лютому 2016 року перший та найбільший Національний Партнер компанії UBER з головним офісом в Києві та представництвами в Дніпрі, Одесі, Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *