Свято пампуха на Бурштинській ТЕС зустріли з колядою і Маланкою

Олесь ТЯГАЙ, Львівський портал

|

Традиційно на Маланки компанія ДТЕК організовує для своїх працівників свято пампуха, на якому люди можуть почастуватись смаколиками, послухати та заспівати колядки.

2

До енергетиків завітали колядники з бурштинського хору «Дзвін», а вихованці бурштинської музичної школи виступили з цілою програмою на чолі з козою та Маланкою. Окрім того людей частували смачними пампухами та гарячою кавою. Як розповів директор ДТЕК Бурштинська ТЕС Андрій Шувар, для підприємства такі свята є не чимось новим, а доброю традицією.

«Сьогодні у нас велике свято. Ми святкуємо Старий Новий рік! Ми ніколи не порушуємо традицій і з року в рік в нас відбувається День пампуха. До нас приїжджають старші та молодші колядники, які вітають людей зі святом. І традиційно на станцію привозять смачні пампухи та запашну каву зі Львова. Працівники з позитивом ставляться до таких соціальних та духовних заходів. Це показує, що ми вмієм не тільки добре працювати, а й добре святкувати», – вважає Андрій Шувар.

3

Правдивість цих слів підтверджують і працівники. Електромонтер ТЕС Ірина Ковальська сказала, що її колеги завжди радіють таким святам, із задоволенням слухають колядки та частуються смаколиками.

«Дуже приємно, що у нас зберігаються та започатковуються традиції. Свято – це завжди приємно для кожної людини, тому я зі співробітниками ставимось до таких свят на «ура». Пампухи та кава були дуже смачні, тим більше у таку холодну погоду. Ми щасливі, що такі події відбуваються на нашій станції», – поділилась вона.

1

Також пані Ірина розповіла, що на підприємстві часто відбуваються такі свято. Щороку на Бурштинській ТЕС колядує вертеп, відзначаються День вишиванки на День Незалежності України, а самі працівники беруть активну участь у волонтерських проектах і допомагають упродовж року сиротинцям.

Радість від дитячого та дорослого виступів підтверджують не лише слова працівників, й усмішки на їх обличчях.

4

«Я сам зі Снятинщини, тому звик до трішки інших святкувань, але такі традиції мені теж до душі. Вони єднають, гуртують колектив, прививають любов до культури наших предків. Тому можу запевнити, що наші працівники завжди радіють таким святам», – запевнив начальник гідротехнічного цеху Василь Ступарик.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *