На Старий Новий рік енергетиків почастували пампухами

Ярослав СИВАКІВСЬКИЙ, Львівський портал

|

Компанія ДТЕК привітала своїх працівників з Старим Новим роком. Енергетиків Бурштинської та Добротвірської ТЕС розважили місцеві вертепи під частування кавою та пампухами.

dtek5

На Старий Новий рік у місті Бурштин найперша Маланка завітала саме до енергетиків. За словами начальника Палацу культури Руслани Шевчук, така традиція зберігається вже декілька десятків років.

dtek2

«За багаторічною традицією, ми завжди приходимо до енергетиків із новорічними маланкуваннями. Це триває вже протягом десятиліть. Ми завжди раді приходити до працівників станції, бажати їм здоров’я, наснаги, щастя, добробуту й миру. Ми сподіваємося, що наша співпраця буде тривати ще довгі роки. Щоразу ми обновляємо сценарій, щоб додати актуальності наших днів,  адже хочеться подарувати енергетикам щось нове та дотепне. Нас завжди тут радо вітають, і кожного року все відбувається неначе вперше», – розповіла вона.

Енергетики справді тепло зустріли артистів. Вони радо колядували разом  з вертепом, емоційно реагували на кожен вдалий жарт. Найбільше працівникам станції сподобалася Маланка, проте опинитися в її обіймах і відчути її поцілунок були готові далеко не всі.

dtek1

Одразу після виступу артистів розпочалося святкове частування. Оскільки утворилася черга, актор, котрий грав Жида, настільки увійшов у роль, що пропонував пампухи без черги, проте за окрему плату.

dtek3

Усі енергетики залишилися надзвичайно задоволеними і запевнили, що намагатимуться зберегти таку чудову традицію.

«Ми раді, що таке гарне свято завітало до нас. Такі заходи надзвичайно об’єднують, допомагають зосередити увагу на хороших речах. Ми хочемо подякувати усім організаторам за таке чудове свято. Ми хочемо передавати українські традиції з покоління в покоління і вдячні, що ДТЕК приділяє цьому таку увагу», – розповів один з енергетиків, майстер цеху централізованого ремонту ДТЕК Бурштинської ТЕС  Володимир Мацьків.

dtek4

Артисти подякували енергетикам за теплий прийом та пообіцяли завітати наступного року. В свою черги працівники станції пообіцяли не забути українські пісні, аби й надалі підспівувати своїм улюбленцям.

«В нас сьогодні хороше дійство, прекрасний настрій, святкуємо свято пампуха в продовження різдвяних свят. Всі працівники присутні в цьому залі, послухали концертну програму, яка зроблена силами працівників палацу культури і ми всі раді, святкуємо і сподіваємось, що в нас на роботі також все буде гаразд», – говорить Леся Кропельницька, начальник хімічного цеху ТЕС.

Енергетики подякували організаторам за чудових артистів та частування і запевнили, що святкова атмосфера, створена святом, залишиться не на один день.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *