Нове слово в сфері опалення - паливні брикети

|

Різке здорожчання комунальних послуг, зокрема газопостачання, викликало у львів ян хвилю цікавості до альтернативних способів опалення житла. Особливо це стосується власників індивідуальних будинків, для яких через значну площу помешкання вартість опалення традиційними методами стала просто космічною.

брикет

Однак, ситуація не безвихідна. Саме тепер на українському ринку актуальним став новий спосіб опалення – простий, економічний, і, що теж важливо, – екологічний. Йдеться про паливні брикети –а саме брикети Pini-Kay ,котрі являють собою якіснішу заміну таким видам палива, як вугілля, газ і дрова. Матеріал, який використовується для виробництва даних брикетів –це деревні відходи(тирса) ,а кожен брикет являє собою прямокутний брусок розміром 50х50х320мм

Цей вид біопалива(брикет Pini-Kay) , котрий до речі, виготовляється в Україні та останні 10-15 років експортується в такі країни ЄС як Данія, Німеччина, Австрія , Польща, країни Балтії. У європейського споживача українське біопаливо зарекомендувало себе як якісний товар,а попит на нього перевищує пропозицію і має тенденцію до постійного зростання. Європейці в основному купують брикети з деревної тирси твердих порід деревини (бука, дуба), бо звикли до якісного товару.

Саме європейський досвід на зарекомендований брикет Pini-Kay змусили багатьох наших земляків задуматись про заміну способу опалення своїх помешкань. Зокрема, і мешканку села Соеільники пані Оксану, яка змінила вже існуючий газовий котел у своєму будинку на твердопаливний піролізник. А тепер перейшовши на альтернативне паливо переконалась ,що спалювання брикетів дає в 2.5-3 рази більше теплової енергії, ніж використання дров.

«Сусідам, які ще вагаються, чим саме опалювати приміщення, пояснюю ,що важливим показником є теплотворна здатність палива. В брикетах Pini-Kay вологість стандартно 6-8%,в порівнянні з дровами , збереженими впродовж 2-3 років на вулиці вологість як правило 25 %,а у свіжозрізаних – і всі 70% . Теплотворність значно падає при більшій вологості ,оскільки витрачається додаткова енергія на випаровування зайвої води. Ствердно рекомендую брикети у твердопаливних котлах для опалення садиб та виробничих приміщень, а власникам барів та ресторанів їх використання у мангалах при готуванні смачних м «ясних страв», – розповіла пані Оксана.

Уже цього року, каже наша співрозмовниця, мешканці передмість Львова , зокрема сіл Наварія , Басівка , Холодновідка , Оброшино, Зубра , Сокільники , Рудно , Скнилів , Солонка , Жирівка та інших мають нагоду також переконатися в ефективності альтернативного та економного паливного брикета Рini&Kay.

Замовити необхідну кількість брикетів (від 100кг) по вигідній ціні можна в селі Сокільники за телефоном 098-450-40-50.

І теплої зими вам усім!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *