Добре свято для львів’ян

|

Минула субота у Львові була святковою. І не тому, що місто Лева зустрічало черговий фестиваль. Причина була не менш вагомою, особливо для деяких львів’ян! У Львові відбулось свято з нагоди дострокового завершення першого етапу будівництва нового житлового кварталу «Добра оселя».

свято1

«Добра оселя» – це проект фонду зелених технологій «Greenvile». З-поміж інших цей житловий квартал вирізняють новітні технології будівництва та використання еко-інновацій!

Мешканці нового житлового кварталу зможуть оцінити добре організований простір у кожній квартирі, а також розвинуту інфраструктуру. Саме завдяки гармонійному поєднанню нових розробок у галузі будівництва та комфортному розташуванню, житловий квартал «Добра оселя» став лауреатом всеукраїнської професійної премії «Український Будівельний Олімп» в номінації «Житловий квартал року».

свято3

На святі дострокової здачі були присутні як представники забудовника, так і щасливі власники нових квартир. Саме для них ця подія була особливо радісною. Що може зрівнятися з відчуттям радості, коли переступаєш поріг нової квартири?!

Початком свята стало традиційне перерізання стрічки. Участь у ньому взяли – представник ЖК «Добра оселя» Тетяна Пилипець і мешканка кварталу Іванина Лілія. Гостям було презентовано сучасний паркінг та дитячий майданчик. І саме в цей святковий день перший автомобіль одного з мешканців «Доброї оселі» заїхав на автопаркінг.

свято2

Якщо говорити про дитячий майданчик, то його відкриття стало особливою подією для батьків з дітками. Стільки позитивних емоцій та дитячих усмішок ми не бачили давно. До речі, сам майданчик вирізняється високим рівнем безпеки: він відокремлений від проїжджої частини. На його території встановлено спеціалізоване покриття та надійні гойдалки. Тому батьки зможуть сміливо займатись своїми справами, поки малята граються у дворі.

свято4

Протягом усього свята найактивніші гості брали участь у цікавих конкурсах від ведучої свята – ді-джея Люкс ФМ – Лани Квітневої. Але найважливішим моментом став розіграш головних подарунків від житлового кварталу «Добра оселя»!

В день свята було розіграно призи серед переможців двох конкурсів, які відбулися у мережі Фейсбук. Переможцем конкурсу «Найкраща господиня» стала Хомин Зоряна. Вона отримала у подарунок порохотяг.

хомин

Переможцем конкурсу «Добре селфі з півником» стала Покровецька Людмила і отримала мікрохвильову піч.

покровецька

А головний подарунок – кухонний комбайн було розіграно серед усіх присутніх на святі! І його щасливим власником став Пиріг Ярослав. Важко описати його емоції словами!пиріг

Так, ця субота стала початком нового етапу в житті щасливих власників квартир у новому кварталі «Добра оселя»! А добре свято стало джерелом позитиву, радості та щастя для всіх гостей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *