Остаточна дата початку зведення шумозахисного екрану у Львові оголошена

|

1 липня 2015 року відбулася презентація будівництва першого в Україні шумопоглинаючого екрану вздовж залізничної колії за адресою Джерельна 69, м. Львів, де будується житловий комплекс «Бельгійське містечко». Урочистий захід відбувся за участі представників української влади та дипломатичного корпусу Королівства Бельгія, бельгійських інвесторів та майбутніх мешканців. Незважаючи на повну підтримку цього проекту, початок робіт, довелось відкласти через непередбачувані технічні обставини.

буд1

З ініціативи Першого заступника Міністра інфраструктури Володимира Шульмейстра, пана Олександра Завгороднього (в.о. генерального директора «Укрзалізниці»), пана Миколи Снітка (заступника Міністра Інфраструктури) з одного боку, та представників бельгійських інвесторів з іншого, відбулася оперативна нарада з приводу початку вищезгаданих робіт. Під час зустрічі було узгоджено нову дату початку будівництва в період з 8 по 11 вересня 2015 року. Орієнтовне завершення будівництва, заплановане на кінець грудня 2015 року залишилось незмінним.

буд2

Олександр Завгородній наголосив: «Я буду особисто присутній разом з Міністром Інфраструктури 10 вересня у Львові і гарантую, що роботи будуть розпочаті в зазначений термін». Філіп Схелфхаут, генеральний директор «Бельгійського Містечка», вітає таку готовність і підтримку. Він переконаний, що цей факт доводить те, що українська влада може працювати з іноземними інвесторами результативно, а строки які було усунено перешкоди, можуть слугувати прикладом навіть для країн Європейського Союзу.

буд3

Довжина всієї конструкції шумозахисного екрану складатиме 500 метрів, а висота 5 метрів від рівня колії, таким чином він буде захищати від шуму не лише мешканців «Бельгійського містечка», але й існуючої сусідньої житлової забудови.

буд4

Житловий квартал «Бельгійське містечко» відрізняється інноваційним підходом до дизайну, а зведення шумозахисного екрану забезпечить його мешканцям комфортне сусідство з залізничною колією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *