Енергетики влаштували вишиванковий флешмоб до Дня Незалежності

Соломія ГОЛОВІНА, Львівський портал

|

Напередодні Дня Незалежності працівники Бурштинської та Добротвірської ТЕС, що належить енергетичній компанії ДТЕК, провели патріотичний флешмоб і прийшли на роботу вбрані у вишиванки. В такий спосіб енергетики хотіли вшанувати наші традиції, адже вишита сорочка є оберегом українців і символізує любов до рідного краю.

52

Керівництво обох теплоелектростанцій організувало для своїх колективів справжнє свято. Робочий день у них розпочався смачно і музично: коли енергетики у вишиванках приїхали на роботу, на території станції лунала запальна українська музика, а біля входу їх частували величезним «вишиванковим» тортом.

51

Також працівники одягнені у вишиті сорочки радо фотографувалися на фоні банера із синьо-жовтим прапором. Відразу на місці їм давали фото на згадку.

53

«Ми вважаємо, що наші працівники повинні не лише добре працювати, але й гарно відпочивати. Тому й вирішили зробити нині невеличке свято. День Незалежності – хороший привід одягнути вишиванку, а разом із нею приходить і святковий настрій», – вважає головний інженер ДТЕК Бурштинської ТЕС В’ячеслава Селіванов.

Такий вишиванковий дрес-код дуже втішив енергетиків.

«У наших сірих цехах все стало таким яскравим і кольоровим», – ділився враженнями інженер Петро Ковальчук.

«Одягалася б так завжди! Вранці сідала в автобус, а там всі працівники у вишиванках, і навіть водій. Приємно підтримувати наші українські традиції. Хотілося б, щоби українська мова, пісня та вишиванка були повсюдно», – зазначила ще одна працівниця станції Людмила Лісневська.

Керівник юридичного департаменту ДТЕК Добротвірської ТЕС Олена Добровольська вважає, що такий формат свята сьогодні дуже актуальний. «Зараз ми живемо у непростий час, коли помпезно святкувати якось ніяково. Але відзначити День Незалежності можна не тільки гучними забавами, а й маленькими приємними радостями, головне –  відчуваючи гордість за свою країну, відчувати свою громадянську єдність. Потрібно просто ті віковічні традиції, які у нас є – зберігати. І ми намагаємось робити це тут, на Добротвірській ТЕС. Дуже приємно, що в нас на таке свято організовано, радісно бачити людей у вишиванках, які вітають один одного, в яких гарний настрій – адже робота з таким настроєм буде йти краще, і результати теж будуть гарними!»

50

Додамо, що такий флешмоб на Бурштинській та Добротвірській ТЕС проводять вперше, не виключено, що це стане хорошою традицією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *