Благодійний аукціон «Купи зустріч» представляє останні лоти (114-166)

Львівський портал

|

Cьогодні завершується прийом лотів на Другий благодійний аукціон «Купи зустріч – допоможи Україні».

Не важливо, з якого Ви міста та скільки Вам років, допомогти може кожен.  З Вас – запашна кава та смачне спілкування, веломандрівка містом, професійна консультація, чи навіть запрошення у гості, або щось інше. Окрім придбати кавування із цікавою вам людиною, ви також можете запропонувати зустріч із собою.

Під час торгів, які відбуваються у мережі, продають лоти на зустріч з талановитими людьми. Зібрані кошти підуть на закупівлю реанімобіля для українських військових. З умовами участі в аукціоні, а саме як подати свій лот або купити зустріч, можна ознайомитись тут.

На сьогодні на участь в благодійному аукціоні вже надійшло 137 лотів. Серед них відомі музиканти, журналісти, дизайнери, успішні підприємці, люди мистецтва та інші.

За цими посиланнями ви зможете переглянути усі попередні лоти:

–          Лоти № 1- 60

–          Лоти № 61 – 113

Торги по всіх лотах завершуються 18 березня. Переможці та учасники аукціону про місце зустрічі на каві домовляються на зручний для них час.

А зараз представляємо вам наступних учасників ІІ Благодійного аукціону і найцікавіші пропозиції:

Лот №114 – Любов Багацька – Київ.

“Людину, яка викупить мій лот, запрошую на каву у Крим – той, який у Києві.

Живу соцмережами, займаюся культурною журналістикою (пишу, зокрема, про книжки). Працюю на “Радіо Свобода” менеджером соціальних мереж. Катаюся на велосипеді, вишиваю, можу нескінченно говорити про котиків, малюю аквареллю й олією.

Можу переконати, що робота СММщика – це не лише постити котиків. Також можемо поговорити про культуру, літературне редагування і просто щось приємне”.

Ознайомитись із лотом №114 та взяти участь у торгах можна тут

Лот № 115 – Лариса Миколаївна Гончаренко – косметолог-естетист у студії косметології обличчя та тіла “L- Style”, Київ.

“Я – практикуючий косметолог-естетист, створюю своїм клієнткам прекрасний настрій, впевненість в собі й індивідуальний підхід! Тіло важливо утримувати в такому вигляді, щоб душі не хотілося його покинути! Зустрінемося. Можна за кавою».

 Ознайомитись із лотом №115 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №116 – Наталія Васильків – архітектор, дизайнер інтер`єрів житлових і громадських приміщень, Львів-Київ-Тернопіль-Жешув.

“Моя робота – це моє хобі. Фанат своєї справи. Запрошую на каву у Львові, Києві, Тернополі чи Жешуві (Польща). Надам креативну консультацію чи просто поговоримо про те, що Вам буде цікаво”.

Ознайомитись із лотом №116 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №117 – Андрій Кусій – екскурсовод по Львову, Галичині, Закарпаттю, поет, мандрівник, Львів.

“Відвідав загалом 12 країн, та не збираюся зупинятись на досягнутому. Допоможу спланувати поїзку за кордон так, щоби було досить бюджетно та цікаво. Залюбки поспілкуюся про рідний край, історію, мовні діалекти”.

 

Ознайомитись із лотом №117 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №118 – Оксана Кононенко – пенсіонерка, в минулому лікар-рентгенолог, Львів.

“Пропоную одного недільного ранку приготувати для Вас та Вашої сім’ї смачні млинці. Продукти – мої, сковорідка – також моя. До млинців додається варення власного виробництва. Також стану цікавим співрозмовником та поділюсь таємницями приготування чудових млинців.

На FB я не зареєстрована, але тут є моя донька, Тетяна Кононенко. Дуже хочу допомогти нашим бійцям. Дякую, що робите таку важливу справу”.

Ознайомитись із лотом №118 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №119 – Катерина Коломиец – Киев.

“Работаю в семейном бизнесе, мы с родителями являемся одними из топовых (да-да, мы очень скромные) украинских производителей женской верхней одежды! Нет, мы не те, кто именует себя великими дизайнерами Одеваем самых обычных, но в то же время, самых красивых и особенных украинок. И немаленькую долю заработка отправляем в виде вещей, продуктов и просто денег в АТО. Были активистами майдана. Помогали напрямую 8 и 2 сотне. Лично была в Счастье, Попасной и многих других городах во время АТО.

Я – коммуникабельный и открытый человек. Кроме работы, занимаюсь спортом. Так что могу предложить совместную тренировку в одном из Спортлайфов (Черниговская или Дарница). Люблю путешествовать, объездила много стран, можем здесь найти общие темы для разговора.
Можно просто выпить кофе/пообедать/поужинать, ну и не смотря на много времяпровождения в спортзале, не откажусь от хорошей компании с алкоголем. Также могу побыть на пару часов для вас личным водителем.

В общем, готова почти на все. Давайте вместе поможем нашим Героям!”

 

Ознайомитись із лотом №119 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №120 – Наталія Галицька – за фахом бізнес-тренер із розвитку навичок продажу, переговорів, обслуговування, також проводжу коуч-сесії з особистої ефективності, Львів.

“Якщо ви відчуваєте, що ситуація у вашому житті (бізнесі) затягла вас у песимізм і важко знайти сили і бачення, як рухатися далі – ПРОПОНУЮ ЗУСТРІЧ, на якій у форматі коуч-сесії допоможу знайти ресурс, енергію і силу для подальшого розвитку і руху вперед. Цікавлюсь багатьма речами у житті, тому буду рада поспілкуватись на різні теми”.

Ознайомитись із лотом №120 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №121 – Балінська Катерина – засновник та директор Центру Жіночої Досконалості Афродіта, практикуючий психолог та інструктор Міжнародної Федерації Імбілдингу, Львів.

“Я допомогаю Жінкам знайти свій шлях до справжнього щастя, жіночності, сексуальності та впевненості у собі. Тему зустрічі вибираєте ви – це може бути психологічна консультація на тему взаємин з протилежною статтю, розбір власних сумнівів та розчарувань. Ми можемо розібрати у дрібничках всі нюанси тренування інтимних м`язів або обговорити психологічні аспекти схуднення. Головне зробити перший крок, а шлях ми точно визначимо!
До зустрічі!”

Ознайомитись із лотом №121 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №122 – Святослав Фояк – займаюся приватним бізнесом, представник Ukraine-Canada Coalition та волонтерської міжнародної організації Армія SOS, Торонто (Канада).

“Я проживаю за 7000 кілометрів від рідної мені Батьківщини – України – в Торонто, але готовий прилетіти в Україну на зустріч.

Спілкуватися зі мною приємно, Ви можете побачити світ, моїми очима, ще 10 років тому очима дитини. Я розповім Вам інтересні історії з життя української діаспори. Ви зануритеся в глибини розповідей про українців, тих, котрі бережуть свободу та волю українського народу. Я покажу Вам, як ми розуміємо слово єдність! Разом ми – українсько-канадська діаспора! Так само я відкрию таємницю свого життя. До зустрічі!.

Також готовий зустрітися тут, в Канаді. Впевнений, я стану для Вас цікавим співрозмовником”.

 

 Ознайомитись із лотом №122 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №123 – Андрій Великий – журналіст, волонтер, ведучий радіо “Львівська Хвиля”, шоумен, Львів.

“При зустрічі розкажу про все, що цікавить: про радіо, про секретики шоу-бізу та політики, про свою нещодавню мандрівку до Неаполя і спілкування з нашими заробітчанками і не тільки”.

 

Ознайомитись із лотом №123 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №124 – Інна Загиней – директор туристичної агенції, Рівне.

“Запрошую поспілкуватися за смачною кавою про мандри. Розкажу, підкажу все, що знаю”.

 

Ознайомитись із лотом №124 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №125 – Влодко Лучишин – радіоведучий, журналіст, автор і ведучий медичної програми “Вітамін” та аналітичної програми “Хороші аналізи”, співведучий ранкового шоу “Все й одразу”, волонтер, Львів.

“При зустрічі покажу і розкажу, як працює радіо. Як можна протягом багатьох років із радістю прокидатися о 5 ранку і вести ранковий ефір. Поговоримо про те, як змінились львів`яни за останні 2 роки. А ще попрацюємо у студії звукозапису, де Ви зможете записати гарні слова, рідним, близьким, коханим чи усьому світові”.

Ознайомитись із лотом №125 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №126 – Андрій Мигаль – підприємець, консультант, співорганізатор і ведучий Першого громадського Віче, Київ-Львів.

“З 2.12.2013 на Майдані. Майдан очима очевидця. Так сталося, що 1.12.2013, взявши квиток на Київ, я кардинально змінив своє життя. Занурившись в життя Майдану, вирішив не повертатися до минулого, поки не почнуться реальні реформи в Україні. Активний учасник процесів на майдані. Ініціатор проекту Нова Країна (https://www.facebook.com/ViziaNovaKraina).

Проведу екскурсію місцями слави. За філіжанкою кави на Хрещатику відповім на питання що? як? і чому? відбувалося на Майдані. Чи чекати на Майдан 3.0″.

 

 Ознайомитись із лотом №126 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №127 – Ольга Данчук – правозахисник, помічник адвоката з цивільних і господарських справ, волонтер, Львів.

“Вже рік займаюсь громадською та волонтерською діяльністю. У вільний час подорожую або займаюсь самоосвітою. Дуже давно хочу з`їздити в Ужгород. Cоромно сказати, жодного разу там не була. Можу “покупця” запросити до Ужгорода з собою або просто попити кави у Львові і побалакати про все-все-все, крім політики. Або бажаючим екстриму запропоную парний стрибок з 9-го поверху з мотузкою”.

 

 Ознайомитись із лотом №127 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №128 – Андрій Жолоб – ді-джей “Радіо Люкс”, шоумен, музикант (гурт “Абу-Касимові Капці”), травматолог, Львів.

“Запрошую у “Бігос Паб” на пл. Соборну у Львові. Можу запропонувати багато цікавого: смачно посидіти за добрим пивом і пивними смакотами, персональний майстер-клас з тактики і тактовності ведення різноманітних подій (від весілля до багатотисячного фестивалю), також можу дуже довго говорити про теорію і практику рок-музики, особливо щодо гітари, при потребі проконсультую щодо захворювань і їх лікування”.

 

Ознайомитись із лотом №128 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №129 – Ніна Скоробогатько – керівник професійної школи “Майстер-клас”, власник косметологічного центру , ДермаВіта”, генератор ідей для працюючих бізнесів, Львів.

“Запрошую на каву-спілкування. Можу розповісти чи дати поради щодо створення жіночого бізнесу, який працює.
А ще покупець отримає від мене у подарунок консультацію та одну процедуру на вибір у салоні “ДермаВіта”: процедуру з кореції фігури, релаксуючу процедуру, обгортування тіла чи поетапне зволоження обличчя.

Буду рада познайомитися і зробити Ваш день приємним!”

 

Ознайомитись із лотом №129 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №130 – Вікторія Михальчук – журналістка, люблю слухати людей і чути їх, займаюся дуууже багато чим, та про це більше під час зустрічі, Львів.

“Пропоную приємно провести час у одній із чудових кав`ярень Львова, поговорити про життя, стосунки між людьми. Можна копнути глибше і поговорити на філософські теми, можна просто мило поспілкуватися про погоду.

Також пропоную прогулянку неймовірним Кайзервальдом, де Львів відкриється для Вас зовсім по-іншому”.

 

Ознайомитись із лотом №130 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №131 – Вікторія Рибак – директор “Арт-галереї мадам Пальмгрен”, Львів.

“Ви вірите в казку? А в добрих і злих чаклунів?
Запрошую зануритися в казковий світ кольору, емоцій, а при розмові за філіжанкою кави в нас, в галереї, розповім легенду про приміщення нашої галереї, якої ви раніше не чули”.

Ознайомитись із лотом №131 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №132 – Сергій Трухімович – креативний самурай у “Crespo”, Львів.

“Замість одного ви отримуєте двох. До вас прийдуть два празники в гості: Трух і Мович. Обидвоє готові цікаво поспілкуватися з вами на тему (виберіть щось одне): креативне мислення; реклама; копірайтинг; інтернет присутність; конструктивна безтурботність, storytelling, уявні друзі, натхнення, письменництво.

Втім, у вас є також ексклюзивна можливість посидіти з Трухімовичем і просто помовчати про… Бонус. У подарунок ви отримаєте практичний посібник «Реклама. Конспекти копірайтера» з автографом Автора. Стартова ціна – 0 гривень. Хто більше?”

 

 Ознайомитись із лотом №132 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №133 – Володимир Семенишин – вмію слухати та чути; у робочий час – працюю в ІТ сфері, у позаробочий – тренер з особистої ефективності та комунікації; Чорний пояс з карате та Найкращий маркетинг-директор України 2011 року; вмію поєднати речі, які не поєднуються, Львів.
Більше деталей – http://semenyshyn.com/

«Батьки завжди казали, що лікувати та давати поради треба тоді, коли просять, а не тоді, коли хочеться. Вислухаю та почую, а треба буде порада з маркетингу, особистої чи організаційної ефективності, питайте та отримаєте відповідь. Окрім зустрічі, переможець аукціону отримає 2 безкоштовні запрошення на мій авторський тренінг з особистої та організаційної ефективності. Почаюємо?»

 

Ознайомитись із лотом №133 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №134 – Антоніна Фартушна – лікар-ортодонт, соціальний діяч, художниця, Відень.

“Я напишу для Вас персонально картину, що буде відображенням Вашого внутрішнього світу через моє сприйняття.

Малюю з того часу, як переїхала до Відня. Мої роботи є в приватних колекціях в Австріі, Швейцарії, США, Україні. Деякі картини були придбані для бізнес-офісів та дитячої клініки.
Ще одна робота ілюструє обкладинку збірки віршів.

Запрошую зустрітися у Відні за шалечкою кави або по скайпу. Буду рада новим знайомствам та можливoстi допомогти проекту”.

 Ознайомитись із лотом №134 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №135 – Ольга Дзедзик – працюю в Холдингу Емоцій !ФЕСТ, менеджер з туризму JustLvivIt, арт-менеджер нічного клубу Ринок Зброї “Під Арсеналом”, Львів.

Актуальна ставка: 100 грн. від Іванни Євсєєвої.

“Живу на повну, енергійна, весела, життєрадісна. Люблю своє місто і людей, які мене оточують, залежна кавоманка;) завжди говорю те, що думаю wink emoticon
Заведу Вас на добру львівську каву та розкажу улюблені легенди Львова, змушу усміхнутися навіть у дуже поганий день!

А ще запрошу Вас до нашого нічного клубу. Далі буде…”

Ознайомитись із лотом №135 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №136 – Ігор Наконечний – засновник Веб Дизайн & Веб Девелопмент компанії NunoDuck, стартапів електронного самвидаву UkieBook та профорієнтаційного сервісу HappyPro, Львів.

“З задоволенням поспілкуюсь з Вами на будь-яку тему за філіжанкою кави в “Світі кави” або можу допомогти з наступними порадами:
1) Як підготуватися до розробки власного ефективного вебсайту?
2) Як визначити цілі на найближчі кілька років, покладаючись на власну систему цінностей?
3) Що таке золоті правила комунікації та як їх застосовувати?”

 Ознайомитись із лотом №136 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №137 – Тарас Антонів – експерт з туризму, Львів-Краків.

“Живу своєю справою, подорожами і емоціями, традиціями, і також оригінальним і креативним. Запрошую зустрітися у Львові в ресторанах “Пан Тао” чи “Ратуша” або у гарній кнайпі Кракова. Зможу поділитися цінними знаннями від Тараса Антоніва:
– як за 10 років відвідати 35 країн;
– як відпочивати за кордоном по вартості перельоту;
– як обрати саме Вашу мандрівку.
Побачимося!”

Ознайомитись із лотом №137 та взяти участь у торгах можна тут

 

Лот №138 – Галина Лобас – жінка, мама, спеціаліст в жіночих стартапах і лайф-коуч, Львів.

“За чашечкою смачного капучіно допоможу Вам розібратися з якоюсь вашою життєвою задачею, поставити Ціль і побачити шляхи її досягнення, а також знайти свою Мрію, адже коуч відкриває людям двері в майбутнє!

Що б у світі не траплялося, я допоможу Вам відкрити Ваш великий повний потенціал і реалізувати його і разом з тим зробити світ трошки кращим місцем для життя.

Ще я майстер жіночого планування й особистої ефективності та мама, яка має чудовий досвід природнього батьківства і харчування).

Часто до мене звертаються суто за натхненням. Його я маю багато! До зустрічі! Можливий варіант зустрічі в скайпі”.

 

Ознайомитись із лотом №138 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №139 – Тарас Макота – Львів-Київ.

“Усім вітання! Мене звати Тарас. Працюю розробником ігор, маю власні проекти. При зустрічі розповім, як потрапити в сферу ІТ та отримати, зрештою, омріяну роботу; все що Ви хотіли знати про ІТ-кар`єру, але завжди боялись запитати. Окрім цього, можу також допомогти розібратись з тими програмами, що закладені у найголовнішій ЕОМ – мозку, до якого, як відомо, інструкції не додається”.

 

Ознайомитись із лотом №139 та взяти участь у торгах можна тут

 

Спеціальна пропозиція від «Львівського порталу» – лот №140 – Петро Михайлович Сипняк – художник, Львів.

Його називають сучасним класиком, один з кращих Львівських пейзажистів. Член Національної спілки художників України. Член Спілки художників “КУМ”. З 2002 р. — заслужений художник України.

Його роботи виставлялись в Україні, Франції, Чехії, Німеччині, Бельгії, Італії, Словаччині, Болгарії, Польщі.

«Мистецтво не знає завершеності. Треба рухатися і щоразу відкривати перспективу. Що я ще можу сказати? Як я можу це сказати? Яким я буду через п’ять років, десять? Мені не досить вміти малювати коня чи річечку й берег. Мені самому цікаво, що я завтра можу придумати. Чи придумаю нові дійства, чи творитиму формальні речі. А раптом знову сам собі заперечу…
Я з радістю поділюся з вами думками про сучасне мистецтво, покажу роботи, над якими працюю у власній майстерні.
Троє осіб, які запропонують найвищі ставки за лотом, зможуть відвідати мою майстерню».

 

 Ознайомитись із лотом №140 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №141 – Галина Батюсь і Макс Романюк – ведучі радіо «FM Галичина», вечірня програма «Друзі онлайн», Львів.

“Якщо Ви все життя мріяли спробувати себе у ролі ведучого на радіо, ми можемо втілити вашу мрію в життя! Ви побачите, що таке радіо зсередини і відчуєте, як через мікрофон можна донести радість і хороший настрій мільйонам слухачів. Купіть цю зустріч – ми станемо друзями і запросимо Вас на файне радіо «FM Галичина» на вечірнє шоу «Друзі онлайн». Не обійдеться і без подарунків “

 

Ознайомитись із лотом №141 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №142 – Віктор Павлік – співак, гітарист, Київ.

“Я – за здоровий спосіб життя, а тому запрошую на тренування разом з футбольним клубом “Маестро”. Варто цінувати життя щодня, сьогодні, зараз. Дозвольте собі зробити зусилля для того, щоб жити років 100!”

 

 Ознайомитись із лотом №142 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №143 – Галинка Лірник – ведуча програм на “Львівській хвилі”, волонтер, Львів.

“Запрошу вас одразу на “Другу Каву” і на прогулянку на Лису гору. При зустрічі поділюся секретиками творення радіопрограм. Якщо вийдемо на правильну ноту спілкування, то розповім значно більше:)! Зокрема, про правило 7-ми обнімашок “

Ознайомитись із лотом №143 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №144 – гурт «Джалапіта» – Львів.

«Пропонуємо вам зануритися у світ музики, побувати в нас на репетиції, спробувати різні музичні інструменти. Поговоримо про те, як у Львові створюють музичні проекти та міжнародні фестивалі. Родзинкою лоту буде запрошення на презентацію нового кліпу від «Джалапіти «Фіялочки».

Інфодовідка:
– Вокалісткою гурту є Соломія Чубай: організатор міжнародних фестивалів, маштабних всеукраїнських проектів, донька поета Грицька Чубая та сестра Тараса Чубая з «Плачу Єремії»
– Віончеліст гурту Володимир Бедзвін, віртуоз, який бере участь у найкращих музичних проектах: Гич Оркестр, Курбаси, проекти з Мар’яною Садовською.
– Барабанщик Лука-Теодор Гануляк – геніальний самородок, крім того, що грає у різних гуртах, ще й вчиться на реставратора у Львівській академії мистецтв.

Основою проекту “Джалапіта” є народні пісні. Гурт їх адаптує і доносить глибокий зміст пісень наших прабабців. Пісні “Джалапіти” не відстають від сьогодення, завдяки експерементам з аранжуванням.
Стиль музики – експериментальний етно-рок. Саунд замішаний на віолончелі, і це унікальне звучання додає пісням глибини. Аналогів такій музиці немає в Україні.

 

Ознайомитись із лотом №144 та взяти участь у торгах можна тут

ІА «Львівський портал» пропонує учасникам аукціону ще один унікальний  лот №145 – Борис Іванович Буряк – художник, Львів.

Один із найвідоміших українських художників як в Україні, так і за кордоном. Живе і працює у Львові. Член сенату Римської академії сучасного мистецтва, до якої входить всього 4 українські художники. Його роботи виставляють у галереях Франції, Бельгії, Австрії, Італії та Німеччині. Його картини вподобали навіть австрійська баронеса Крістіне Шонборн та англійський лорд сер Ендрю Філдінґ.

 

 «Пропоную вам зустрітись у моїй майстерні у Львові. Познайомлю вас зі своїми роботами і за філіжанкою смачної кави поспілкуємось про сучасне мистецтво та вічну класику!» – запрошує Борис Іванович.

 

 Троє осіб, які запропонують найвищі ставки за лотом, зможуть зустрітись з Борисом Буряком в його майстерні.

 

Ознайомитись із лотом №145 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №146 – Кавулич Софія – управління туризму Львівської міської ради, Львів.

“Намагаюсь кожен день пізнавати щось нове. Обожнюю подорожувати, читати, вивчати мови, театр, тварин, мислю виключно позитивними категоріями. Люблю наше місто і вважаю, що ми повинні цінувати все те, що маємо. Одним словом – насолоджуватись кожною хвилиною життя.

Можу запропонувати відвідати цікаві місця Львова або ж поспілкуватись за кавою про актуальні теми сьогодення”.

Ознайомитись із лотом №146 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №147 – Арсен Мірзоян – співак, автор-виконавець, Київ.

“Хто зрозумів життя, тому нема куди поспішати. Запрошую на велопрогулянку Києвом. Нехай цей день стане чудовим експериментом.
Якщо переможець торгів буде з іншого міста, то скоро буду з концертом і у вас.
Ще один подарунок для переможця – запрошення на 2 особи на концерт у вашому місті”.
Ознайомитись із лотом №147 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №148 – Людмила Музичка – бізнес-тренер у банківській сфері, співзасновниця тренінгової компанії “Rabbit Hole”, коуч, Львів.

“Люблю ставити цілі та їх досягати
“Пропоную провести ефективно час в форматі коуч-сесії, в ході якої Ви зможете переглянути свої цілі, оцінити, чи дійсно це Ваші цілі, а також побачити, яким чином Ви можете їх досягти і що Вам для цього необхідно”.

 

Ознайомитись із лотом №148 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №149 – Ольга Романова – дизайнер- модельєр, Львів.

“Не буває некрасивих жінок, бувають ледачі”, – казала жінка-легенда Коко Шанель. Запрошую Вас до себе у дизайнерську студію. Допоможу, підкажу чи дам творчу пораду людині, котра готова змінюватися сама, щоби стати ще красивішою та змінити увесь світ.
У подарунок від мене – особлива дизайнерська річ”.

Ознайомитись із лотом №149 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №150 – Оксана Муха – співачка, Львів.

“Разом із компанією West Sound lviv* запрошую на майстер-клас на студії звукозапису. Із задоволенням поділюся власним досвідом роботи на студії. Часто у такому творчому просторі народжуються чудові проекти. Тож ласкаво прошу до спілкування і співтворчості!”

 Ознайомитись із лотом №150 та взяти участь у торгах можна тут

Спеціальна пропозиція від ІА «Львівський портал» – Лот №151 – Михайло Іванович Демцю – художник, Львів.

Михайло Демцю – один із найвідоміших і найдорожчих митців України, роботи якого знаходяться у музеях України та Європи, в численних приватних колекціях.

Демцю працює в напрямках постімпресіонізму та експресіонізму. Народний художник України, член Клубу українських митців, Національної спілки художників України, Заслужений діяч мистецтв України.

 

 «Мені приємно долучитись до аукціону, через який ми спільно зможемо допомогти українським військовим. Тому всіх, кому цікава моя творчість, з радістю запрошую до своєї майстерні, покажу роботи, над якими працюю!»

 

Троє осіб, які запропонують найвищі ставки за лотом, виграють незабутню екскурсію в майстерню художника Михайла Демцю. Ви будете вражені яскравістю його робіт та отримаєте позитивні емоції та оптимізм від спілкування з Михайлом Демцю.

Ознайомитись із лотом №151 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №152 – Маріанна Фіртка – екс-ведуча легендарного радіо “Львівська Хвиля”, зараз окрім роботи копірайтера, несподівано для себе стала активісткою від слова “активно”: колись приєднувалась до ініціатив, а зараз створила ідею “Імпровізованого суботника”, щоб зробити спальні райони міста чистими і комфортними, Львів.

“Щодо аукціонів, то раніше їх вела. Отак, по-справжньому. Найдорожчий проданий лот був в сотнях тисяч гривень. Зараз, коли сама в ролі лоту, можу запропонувати чай з термосу в парку в гарну погоду і теплу розмову. Адже людям треба не так багато для радості і росту: відчуття свободи і цікаве оточення”.

 

Ознайомитись із лотом №152 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №153 – Вікторія Кучик – організатор клубу раннього плавання, інструктор, мама 4-ьох діток, організатор сімейних відпочинків, займаюся інтернет-бізнесом, Львів.

“Буду рада зустрітися та поспілкуватись на теми фізичного розвитку та гартування малят, як багатодітній мамі поєднувати самореалізацію і розвиток дітей, як найкраще відпочити родиною.
Для батьків з немовлятами до 6-ти місяців проведу консультацію вдома щодо плавання у ванні, гімнастики та масажу немовлят. На зустріч, напевно, прийду зі своїм 9-ти місячним сином”.

 

Ознайомитись із лотом №153 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №154 – Наталі Ліндског – флорист, декоратор, Львів.

“Поціновувач якісної музики та смачної кави!
Маю цілісіньку гору історій про мої веселі подорожі світом та покажу надзвичайний Львів моїми очима!”

 

Ознайомитись із лотом №154 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №155 – Наталя Улинець – керівник агенції медіа-комунікацій «Перфектні Рішення», спеціаліст з медіа-комунікацій та PR, Львів.

“Імідж, репутація, бренд, медіа, PR – головні епітети мого робочого і позаробочого часу.

Запрошую поговорити про силу енергії PR та медіа-комунікацій. Також готова зустрітись із тими, хто боронить свій бізнес чи особисту репутацію від атаки «чорного» піару та інформаційних агресій. Переконана, що PR та NEW MEDIA – лише сприяють щоденним трансформаціям, головне знати про їх методи та скеровувати відповідно до цілей… Адже дбати про репутацію – це як дбати про своє тіло…Чому таке порівняння? Розкажу при зустрічі)

P.S. Подумалось про запасні колеса до реанімобіля. Так, я дуже хочу купити до реанімобіля, який врятує багато життів, ще додаткові колеса. Кажуть хлопці з АТО, що шини псуються у першу чергу, від обстрілів, від розбомблених і вкритих шклом , доріг…Тому наш реанімобіль повинен мати запасні.

 

Ознайомитись із лотом №155 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №156 – Наталка Панчишин – керівник соціального розвиткового проекту для дітей-підлітків “Квиток до успіху”, маленька леді, що мріє про контрабас, Львів.

“Моя улюблена фраза – люблю любити людей. Давай поспілкуємось про небо, про джаз, про людей. Давай просто якісно проведемо час. А місце уже не має такої важливої ролі – чи то прогулянка на велосипеді, чи пікнік із термосом какао насвітанку, чи просто посиденьки на кухні. Чекаю нашої зустрічі!”

 

Ознайомитись із лотом №156 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №157 – Марія Гудь – Перемишль-Львів.

“Я не намагаюся танцювати краще за когось. Я лиш намагаюсь танцювати краще за самого себе” /М. Баришніков/. Мабуть у цьому – суть мого життя. І не лише щодо танців, хоча, так, я танцюю.

Я – львів’янка, але останні два роки живу в Польщі – працюю тут маркетологом в міжнародній косметичній компанії. Володію п’ятьма іноземними мовами, люблю книжки, написані красивою мовою, якісне кіно і музику. Ще більше люблю танцювати і мандрувати. До сучасного мистецтва ставлюся з пересторогою. Між живим організмом міста і музеями зазвичай віддаю перевагу містам. Люблю робити маленькі дива власними руками і писати паперові листи.

Запрошую на прогулянку до Перемишля або зустріч-несподіванку у Львові. Бонус – набір з декількох моїх улюблених листівок і синьо-жовтий браслет із паракорту (але листівки доведеться надсилати, а браслет – носити). Потанцюємо? “

 

Ознайомитись із лотом №157 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №158 – Ольга Дидишин – фотограф, засновник та організатор фотопроектів “PHOTOtrek”, економіст, Львів.

“Давайте разом допоможемо нашій країні. Запрошую Вас на прогулянку культурною столицею нашої країни – містом Львів!”

 

Ознайомитись із лотом №158 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №159 – Андрій Стрехалюк – фахівець у сфері executive search та рекрутингу з досвідом пошуку і підбору персоналу в Україні, Східній та Західній Європі, магістр філософії НаУКМА, один з ініціаторів економічного бойкоту регіоналів у Львові у 2014 р., активіст. Львів-Київ.

“Після зустрічі зі мною Ви будете готові до проходження співбесіди з роботодавцем, а також отримаєте персональну карту для знайдення роботи, достойної Ваших талантів, і краще розумітимете можливості та перспективи Вашого кар’єрного зростання. За горнятком кави/чаю ми разом з Вами складемо/оновимо Вам резюме, яке виділятиме Вас серед інших і буде привертати увагу рекрутерів.

Окрім цього, можу поділитись досвідом проведення акцій прямої дії. Або ж розповім те, що Ви завжди хотіли знати про філософію, чи проведу лекцію/семінар/Q&A на філософські теми, найбільш цікаві для Вас».

 

Ознайомитись із лотом №159 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №160 – гурт “Rockoko” – виконуємо інструментальні обробки відомих рок-хітів на струнно-смичкових інструментах, а також власні композиції, Львів.

“Ми, гурт Rockoko, спільно із компанією West Sound lviv* запрошуємо долучитись до нашої творчості на одній із наших репетицій та разом з нами зануритись у творчий процес. З нас кава/чай, печиво, теплий та приємний настрій гарантовано! Давайте разом підтримаємо наших хлопців! Нехай береже їх Бог…”

 

Ознайомитись із лотом №160 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №161 – Володимир Шейко – фахівець з комунікацій та маркетингу у British Council, займаюся комунікаціями різноманітних мистецьких, освітніх та бізнес-проектів на рівні регіону з 14 країн Південно-Східної Європи, Південного Кавказу та Середньої Азії, Київ.

“Буду радий прогулятися Києвом за теплої погоди чи попити доброї кави у похмурий день, поспілкуватися про подорожі, мистецтво, книжки, фахові справи, а також розповісти про цікаві події, які організовує British Council в Україні”.

 Ознайомитись із лотом №161 та взяти участь у торгах можна тут



Лот №162 – Олег Кензов – співак, автор пісень, суперфіналіст проекту “X-фактор”, Київ.

“Зустрічаємось, говоримо про все на світі, даруємо один одному море позитиву і радості! Ще й заспіваємо разом! До зустрічі!”

 

Ознайомитись із лотом №162 та взяти участь у торгах можна тут

 

Лот №163 – Олександр Дуб – SMM-спеціаліст, займаюсь збільшенням інтернет-присутності торгових марок, закладів та організацій; основними завданнями ставлю підвищення лояльності користувачів соцмереж до бренду чи організації, Львів.

“Радий новим знайомствам з цікавими та неординарними людьми. При зустрічі покажу одне, а комусь і декілька, своїх улюблених місць Львова. За кавою та прогулянкою зможемо поговорити про щось новеньке в роботі з соцмережами, про гори Карпати, а також про те, що до вподоби Вам…”

 

Ознайомитись із лотом №163 та взяти участь у торгах можна тут

 

 

Лот №164 – Микола Сапсан – президент тренінгової компанії O.VITTA, бізнес-тренер, коуч, Львів.

“Попередні 25 років розмовляю з людьми про те, що важливо для них. Пропоную те, що роблю професійно і те, що вдається добре: персональну коуч-сесію тривалістю 2-4 години у Львові.

Саме коуч мотивує людину, допомагає побачити себе з боку, виявляє прихован ірезерви, стимулює вийти на пік своїх можливостей.

Коуч-сесії – це створення умов, в яких Ви знайдете рішення задач, які перед собою ставите, як в особистому житті (лайф-коучинг), так і в бізнесі (бізнес-коучинг)”.

 

Ознайомитись із лотом №164 та взяти участь у торгах можна тут

 

 

Лот №166 – Alyosha – співачка, автор пісень, фіналістка конкурсу “Євробачення”, Київ-Львів.

“Я рада брати участь в такому проекті і запрошую на зустріч зі мною! Поговоримо “по душам” і зробимо добру справу.
Зустрітися можемо у Києві або Львові”.
 

Ознайомитись із лотом №166 та взяти участь у торгах можна тут

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *