Музиканти, політики, дизайнери беруть участь в аукціоні «Купи зустріч – допоможи Україні» (лоти 61-113)

Львівський портал

|

25 лютого стартував Другий благодійний аукціон «Купи зустріч – допоможи Україні». Цього разу, як і попереднього, ініціатором акції стала львів’янка, тренер з ораторської майстерності Ірина Снітинська, а Львівський портал доєднується до аукціону як інформаційний партнер.

Під час торгів, які відбуваються у мережі, продають лоти на зустріч з талановитими людьми, політиками, художниками, музикантами, менеджерами та іншими. Ви маєте можливість познайомитись та отримати корисні поради від непересічних особистостей, а виручені на аукціоні кошти підуть на закупівлю реанімобіля для українських військових.

Не важливо, з якого Ви міста та скільки Вам років, допомогти може кожен.  З Вас – запашна кава та смачне спілкування, веломандрівка містом, професійна консультація, чи навіть запрошення у гості, або щось інше.

Кожен учасник на вагу золота, бо ціна участі – людське життя! Умови участі тут», – зазначають волонтери благодійного аукціону «Купи зустріч – допоможи Україні».

Оформлення лотів закінчиться 11.03.2015. До того часу уже можна надсилати заявки на участь. Торги триватимуть до 18.03.2015.

Стартова вартість участі в аукціоні в якості лоту – 100 грн., які необхідно перерахувати на картковий рахунок, відкритий спеціально для благодійних потреб. Це – добровільна пожертва, яка також у повному обсязі буде використана на потреби військових у зоні АТО», – розповіла Ірина Снітинська. 
Номер картки Приватбанку, на яку необхідно здійснити оплату: 4149 4978 0897 8714 (отримувач: Снітинська Ірина Володимирівна).

Нагадаємо, на першому благодійному аукціоні, який відбувся восени минулого року, вдалось зібрати майже 148190 грн., з них готівкою – 9470 грн. і на картку – 138719,21 грн. Закупили 20 бронежилетів (66000 грн), 20 шоломів (44160 грн.) і передали у 3-ій батальйон 80-ої аеромобільної бригади, спорядили необхідним солдата Івана Іванусу (2000 грн.), замовили термобілизну, наколінники, налокітники для солдатів, що перебувають у зоні АТО.

Ознайомитись із результатами першого аукціону, тобто дізнатись детально про рух коштів на рахунку і використання коштів можна тут.

Ми вже опублікували перші 60 «живих» лотів. Пропонуємо ознайомитись з наступники учасниками аукціону, лоти № 61-113:

Лот №61 – Юлія Олех – мама трьох малюків, Львів.

“Мене звати Юля, я дуже щаслива мама трьох чудових малюків. Мама – моє основне заняття зараз, мій шлях і моє натхнення. З радістю поділюсь своїми теоретичними та практичними знаннями про вагітність, пологи, догляд за немовлятами (зокрема – про успішне грудне вигодовування, природну гігієну малюків, педагогічне догодовування і багато іншого), тайм-менеджмент мами, догляд за собою та післяпологове відновлення. Поговоривши зі мною, Ви зрозумієте, що з народженням дітей життя тільки починається!”

Ознайомитись із лотом №61 та взяти участь у торгах можна тут

ЛЛот №62 – Назар Струтинський – фотограф, Львів.

“Всім привіт! Багато хто знає, що я захоплююсь та займаюсь фотографією. Запрошую випити кави у фотостудії та влаштувати справжній професійний фотосет. А тут можна побачити трохи моїх робіт“.

Ознайомитись із лотом №62 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №63 – Наталія Дубан – 20 років, студентка ЛНУ ім. Івана Франка, 4 курс, факультет іноземних мов (кафедра англійської філології), Львів.

“Пропоную послуги репетитора з англійської та німецької мови. Запрошую всіх бажаючих покращити або удосконалити свої знання з іноземної мови у дружній та невимушеній атмосфері”.

Ознайомитись із лотом №63 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №64 – Назар Гарасимів – Стрий-Львів.

“Моє покликання – інженерія та вдосконалення (у всьому), навіть жартую над собою – “довбаний раціоналіст”. Всюди і повсякчас у житті шукаю і застосовую практичність.
Відкриваю життя, переконаний, що “склянка не напівпорожня, а напівповна!” Спілкування з природою – це моє…Люблю каву з сіллю. Запрошую спробувати. Про всяк випадок візьміть щось солодке проти солоного “.

Ознайомитись із лотом №64 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №65 – Христина Лисканич – власник/директор компанії “ЛЮКС Бухгалтерія” (бухгалтерське обслуговування підприємств), Львів.

“Надам консультацію у сфері оподаткування, звітності, налагодження процесів у бухгалтерії. А також готова поспілкуватися на різні теми з цікавим співрозмовником”.

Ознайомитись із лотом №65 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №66 – Оксана Червінська – психолог, арт-терапевт, волонтер, Київ.

“Буду рада поспілкуватися з приємною людиною на різні теми…”

Ознайомитись із лотом №66 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №67 – Берчак Ростислав – підприємець, директор рекламного агентства «Завод реклами «Фішка», голова правління громадської організації «Діловий Стрий», головний редактор інформаційного агентства «Діловий Стрий», Стрий-Львів.

“Запрошую на каву до славного міста Стрий. Можемо побесідувати про розвиток місцевих громад, про бізнес та всі його складові та на будь-які інші теми, що будуть вас цікавити. Або можемо зустрітися у Львові”.

Ознайомитись із лотом №67 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №68 – Борислава Білоцерківська (Brava!) – співачка, композитор, поетеса, сценарист, викладач вокалу;
організатор, представник Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів і фестивалів, член журі; генеральний директор Продюсерського центру «Brava Production»; президент Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва «Empire of arts»; голова ЛОВ Української Асоціації Індустрії Моди (UKRAINIAN FASHION ASSOCIATION); голова представництва та партнер Міжнародної громадської організації «CinemaHall» у Львові; член Асоціації діячів естрадного мистецтва України; журналіст, Львів.

“Усім привіт! Мене сміливо можна назвати творчою особистістю. Вважаю, що гармонійний розвиток людини є основою цікавого та яскравого життя, а українська творчість, зокрема пісня, завжди залишатиметься важливою частиною нашої культури! Мені цікаве спілкування з людьми різного віку, адже кожен з нас є неповторним і несе в собі певну інформацію, емоції та думки. Можу запропонувати оволодіти школою естрадного вокалу, розкрити таємницю сворення музичних композицій або ж просто поспілкуватися за горнятком гарячого шоколаду на цікаві теми. Буду рада зустрічі з вами та підтримці наших військових”.

Ознайомитись із лотом №68 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №69 – Борис Філатов – 42 роки, депутат Верховної Ради України, Дніпропетровськ.

“С удовольствием приеду во Львов , чтобы встретиться с Вами”.

Ознайомитись із лотом №69 та взяти участь у торгах можна  тут

Лот №70 – Леся Сторощук – фотограф, Львів.

“Фотографією захоплююсь давно. Це моє улюблене заняття і робота, яку я обожнюю! Запрошую на прогулянку зі мною. Спочатку ми трохи поспілкуємось, вип`ємо смачної кави, а я ловитиму Ваші живі і щирі емоції! А ще у подарунок Ви отримаєте мою авторську роботу, роздруковану на полотні. З роботами можна ознайомитися тут і тут

Ознайомитись із лотом №70 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №71 – Лідія Білас– співзасновник Креативної міжнародної дитячої школи, в минулому- гендиректор IDS Aqua Service.

“Не можу не долучитись, знаючи результати першого благодійного аукціону, в якому теж брала участь. Це благородна місія організаторів і посильний внесок в добру справу кожного з нас. Пропоную зустріч за кавою у Львові і розмову про… та, зрештою, про те, про що захочеться говорити в той момент – бізнес – до і в стані кризи, дітей – традиційну та неформальну освіту, цінності та необхідність пауз в життя для їх переосмислення. Ні, не складно, а легко і приємно. До зустрічі!”

Лот №72 – Галина Полянська – за фахом – медсестра-анестезист, по життю – позитивна і добра, Львів.

“Запрошую на прогулянку центральними храмами міста Львова у приємній компанії о.Андрія, знавця історії львівських сакральних споруд. Пізніше зупинимося в серці Львова, у затишній кав`ярні, де за філіжанкою доброї кави чи чайничка чаю продовжимо спілкування”.

Ознайомитись із лотом №72 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №73 – Максим Давидов – підприємець, доцент НУ “Львівська політехніка”, Львів.

“Викладаю дискретну математику для програмістів, пишу цікаві програми для любителів фотографії. З радістю запрошую на каву у Львові заради допомоги армії + роверову подорож містом. Поспілкуємося на тему математики, стартапів, економіки.

Можу допомогти знайти відповіді на нагальні питання:
– Як українським компаніям бути успішними на міжнародному ринку?
– Чи вкладати гроші в наукові дослідження?
– Патентувати чи не патентувати?
– Чому більшість українських програмістів пишуть програми на замовлення іноземних компаній, а не навпаки?”

Ознайомитись із лотом №73 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №74 – Мирослава Денисюк – фундатор благодійної акції «Вплети жовто-блакитну стрічку у волосся – збережи життя солдату» (Тернопіль, Львів) власниця салону краси, тренажерного залу, візажист, Тернопіль.

“Пропоную зустріч за кавою у Тернополі. Цією акцією хочу підтримати наших дорогих захисників! Позитивна співрозмовниця. Радо поділюсь інформацією про свої благодійні акці”.

Ознайомитись із лотом №74 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №75 – Соломія Грещак – Львів.

“Запрошую прогулятись вечірнім Львовом та скуштувати смачнючого какао! Про себе можу сказати – молода, енергійна, люблю готувати, веселитись і спілкуватись з цікавими людьми. Життя – це не ті дні, що минули, а ті що запам`ятались! Цей день Вам запам`ятається. Давайте подаруємо декілька чарівних моментів під вечірнім небом Львова собі і надію нашим солдатам!”

Ознайомитись із лотом №75 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №76 – Тетяна Власюк – магістр політології КНУ Шевченка, який пробує себе у різних сферах, координатор благодійних проектів Благодійного фонду “Заради дітей України”, Київ-Львів.

“Готова приїхати до чарівного Львова на зустріч або організувати її у Києві. Смачну каву та цікавого співрозмовника гарантую. На даний момент активно займаюсь допомогою вимушеним переселенцям зі Сходу країни та хворим дітям. Беру участь в даній акції, щоб підтримати наших сміливих хлопців. Тільки ми творимо Україну своїми добрими справами та небайдужістю!”

Ознайомитись із лотом №76 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №77 – Мирослав Пархомик – професійний фотограф, телеоператор з 20-ти-річним стажем, Львів.

“Працюю в жанрі жіночого портрету та ню. Прогуляємося тихенькими вуличками Львова, зайдемо на каву, зробимо спонтанну фотосесію, а ще поговоримо про фотографію та жіночу душу”.
 
Ознайомитись із лотом №77 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №78 – Юрко Данилишин – художник-кераміст, супермен, Львів.

“Запрошую до себе у майстерню на майстер-клас. Якщо бажаєте корисно та творчо провести час, зробити собі чи друзям оригінальний подарунок, прагнете творчо реалізувати себе та урізноманітнити життя, надавши йому нових барв або просто відпочити за цікавим заняттям, тоді Вам прямісінько на майстер-клас до мене.

Я Вас можу навчити:
– гончарити та моделювати посуд (тарілки, горнята, миски, вази, глечики будь-який форм),
– виготовляти прикраси (сережки, медальйони, браслети),
– ліпити оригінальні елементи інтер`єру (мильнички, підставки, чайники, шкатулки),
– і ще багато всякого цікавого.

Усе, що Ви виготовите, випалю, навчу вкривати поливами, ще раз випалю та Вам віддам. Усе підкажу та у всьому допоможу. Необхідні Вам інструменти, прилади, матеріали та спецодяг надам. Чаєм напою, печивом нагодую. На будь-які запитання залюбки відповім. Майстер-клас триватиме 3 год”.

Ознайомитись із лотом №78 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №79 – Зоряна Крачковська – співвласниця чоловічого журналу “ЕГОЇСТ”, фотограф, Львів.

“Якщо бажаєте поспілкуватись, випити кави або просто погуляти весняним Львовом – з радістю складу Вам компанію. Я неодмінно прихоплю з собою фотоапарат і зроблю Вам декілька красивих портретів! Ну і, звісно ж, подарую свіженький випуск журналу! До зустрічі! Мої роботи можна побачити тут

Ознайомитись із лотом №79 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №80 – Володимир Степанович Сольський – директор юридично-консалтингової компанії “Кодекс”, голова ГО “Громадянське суспільство”, 33 р., Львів.

“Запрошую на каву в одне з найвищих кафе міста, з вікон якого відкривається огляд краєвидів Старого Львова.
Проконсультую з питань господарського права та господарських спорів, відновлення платоспроможності (банкрутства), виборчого законодавства.

Для мешканців інших міст – годинна консультація скайпом. Або ж поспілкуюсь на тему гірського туризму в Карпатах, скі-туру, сноубордингу, спплітбордингу та беккантрі.
Кого не цікавить ні те, ні інше – пропоную обговорити креативні та нестандартні варіанти допомоги армії України”.

 Ознайомитись із лотом №80 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №81 – Ольга Сытая – дизайнер интерьера, волонтер, Киев.

“Кофе, кофе, кофе… Все зовут на кофе!) А я с радостью приглашаю на бокал вина в творческую атмосферу дизайн-студии, где вы под хорошую музыку получите бесплатную консультацию в области дизайна интерьера). До встречи, мой Гость (кто бы ты ни был)!”

 Ознайомитись із лотом №81 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №82 – Марта Глинська – менеджер з постачання та продажу, ІТ, випускниця ЛНУ ім. І.Франка, ф-т іноземних мов, Львів.

“Привіт! Із задоволенням прогуляюсь з вами містом, відвідаю якусь цікаву виставку, обговорю цікаві книжки або подорожі, поділюсь своїми враженнями та захопленями. Можна разом взяти участь у всяких цікавих майстер-класах.

Запрошую також до вивчення іноземних мов: пропоную свою допомогу у вивченні англійської, іспанської, польської, французької мов. Для бажаючих можу попозувати для фотопортрету”.

Ознайомитись із лотом №82 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №83 – Поліна Павлова – керівник проектів з 12-річним досвідом, фотограф, Львів.

“Можу бути корисною, як фотограф, і зробити цікаві якісні фото під час приємної розмови за кавою. Також можемо цікаво й корисно поспілкуватися про бізнес-процеси, управління проектами, процесні підходи, стратегічне планування, бюджетування, прогнозування, управління змінами. Отже, можна сумістити приємне та корисне, а разом з тим і допомогти іншим. Запрошую на кавування-фотографування за цікавою та корисною розмовою”.

 Ознайомитись із лотом №83 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №84 – Дмитро Миколайович Косатий – лікар ветеринарної медицини, практикуючий лікар по хворобах дрібних тварин, Львів.

“Я, Дмитро Косатий, досвідчений лікар ветеринарної медицини, із 18-річним стажем роботи, хочу запросити усіх бажаючих на зустріч зі мною, на каву і тістечко, і при цьому поділюся з Вами корисною інформацією щодо профілактики і лікування Ваших пухнастих і не дуже котиків. Можу дати гарантію, що сумно нам не буде!”

 Ознайомитись із лотом №84 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №85 – Тарас Тополя – українець, вокаліст гурту “Антитіла”, волонтер, Київ-Львів.

“Запрошую поспілкуватися у затишному кафе за чашкою кави у Львові, Києві чи в іншому місті. Відповім на всі питання, дам пораду чи підтримаю. Буду радий знайомству. Також з приємністю запрошу на концерт “Антитіл”.

 Ознайомитись із лотом №85 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №86 – Сашко Кільдіяров – власник “Шипшини”, Львів.

Запрошую пити каву і мовчати! Про те і про ЦЕ, по мир і *уйло, про тебе і нас, про все, що хочеш: про гроші і курси , любов і батьків, про байки і лайки…Мовчати будем на природі, усі відповіді є там. Тиша світу заспокоює краще, ніж мільйони непотрібних слів. А добиратись до місця, звичайно ж, на мотику!”

 Ознайомитись із лотом №86 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №87 – Денис Галич – консультант з контекстної реклами в Google, займаюсь розвитком малого і середнього бізнесу, внутрішній тренер, працюю з громадськими організаціями, Вроцлав.

“Я – львів`янин, що живе і працює у Вроцлаві. Запрошую в гості. Обіцяю прогулянку містом, яка Вам запам`ятається. Якщо цікавитеся контекстною рекламою, то розповім усе, як є. Також можу надати годинну консультацію скайпом”.

 Ознайомитись із лотом №87 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №88 – Олеся Ковтик – Львів.

“Мене звати Олеся. Я люблю втілювати свої творчі ідеї в життя, займаюсь дизайном та пошиттям одягу. Мені дуже приємно знову опинитися в колі небайдужих людей, котрі згуртувалися задля особливої місії.

З радістю поспілкуюсь з цікавою людиною за чашкою кави, а також поділюсь з Вами частинкою своєї творчості – в подарунок отримаєте мій авторський виріб з українською символікою. Одяг на фото – також моє творіння”.

 Ознайомитись із лотом №88 та взяти участь у торгах можна тут

 

Лот №89 – Анатолій Жамойдо – Харків.

“Запрошую у Харків. Зможу показати Вам таке, чого Ви, можливо, ніколи не бачили…

Готовий провести індивідуальну чи колективну екскурсію містом Харків, провести індивідуальний чи колективний показ унікальної колекції шедеврів з сірників, бісеру, паличок для морозива, провести індивідуальні чи колективні майстер-класи з мистецтва макетування з сірників, паличок для морозива, надіслати книги (в паперовому чи електронному вигляді) з майстер-класами із мистецтва макетування з сірників, бісеру, паличок для морозива (лише в електронному) (загальний проданий наклад цих видань біля 1 000 000 примірників), надати роботу для проведення благодійного аукціону (від 500$ до 100000$)…”

 

 Ознайомитись із лотом №89 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №90 – Алла Заяць – HRM в мережі “ATLAS”, директор та співзасновниця тренінгової компанії “Rabbit Hole”, психолог-консультант, коуч, Львів.

“Люблю людей і допомагаю їм ставати ще кращими…Пропоную зустрітись за кавою, проаналізувати свої сильні сторони, скласти план свого професійного розвитку та максимально збільшити свій особистісний потенціал.

Зустріч буде цікавою керівникам/управлінцями або тим, хто хоче ним стати. Гарантую порцію саморозуміння, самопокращення та натхнення для майбутніх звершень. Тривалість самодослідження – 3-4 години”.

 Ознайомитись із лотом №90 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №91 – Христина Сірко – провідний експерт з маркетингу «МТС Україна», хобі – подорожі, кулінарія, фото, Львів.

“Запрошую на перший весняний пікнік в Брюховичі, де почерпнете масу позитиву від прогулянки лісом по килиму з анемон (фото цієї краси у коментарях) та посмакуєте смачного шашличка з келихом вина. Люблю великі та веселі компанії, тож зголошуйтесь!”

Збираємо групу 10-15 осіб!!!  

 Ознайомитись із лотом №91 та взяти участь у торгах можна тут

 

Лот №92 – Христина Нарепеха – львів`янка, директор митно-брокерської фірми, Львів.

“Надзвичайно люблю нашу Україну, її народ і рідний Львів. Маю багато захоплень і одне з них – малювання. Цікавлюсь мистецтвом.

Пропоную зануритись у мистецтво, без якого рідне місто уявити неможливо. Відвідаємо разом картинну галерею і вип`ємо запашної доброї кави у середмісті Львова. Краса врятує світ!”

Ознайомитись із лотом №92 та взяти участь у торгах можна тут

 

Лот №93 – Мирослава Покиньборода – Львів.

“Долучаюсь до благодійного аукціону, бо вважаю, що добру справу потрібно підтримувати і поширювати! Дякую організаторам за ініціативу і працю в цьому. Ми не можемо поїхати на Схід, але можемо тут, кожен на своєму рівні, робити корисні справи, щоб їм там було легше.
І буде в нас Мир і Слава!!!

Запрошую на львівську каву. Я завжди відкрита до нових приємних знайомств. Впевнена, нам буде про що цікаве поговорити, про що важливе помовчати, а про жартівливе посміятись. При зустрічі обіцяю подарувати листівку ручної роботи, зроблену з любов`ю саме для Вас!”

 

 Ознайомитись із лотом №93 та взяти участь у торгах можна тут

 

Лот №94 – Анастасія Савко – Вроцлав.

“В даний момент проживаємо з чоловіком у Польщі у дуже красивому місті Вроцлав. Із задоволенням запрошую на каву та прогулянку.

Можливо комусь потрібна консультація стосовно переїзду, працевлаштування, особливо програмістів і тестерів (уже багатьох прилаштували тут), організації перебування за кордоном, легалізації свого перебування й інших питань, можу із задоволенням розповісти усе, що знаю.

Тим, хто хоче приїхати у конкретних справах (ділові візити, покупки, пошук житла), допоможу теж”.

 

 Ознайомитись із лотом №94 та взяти участь у торгах можна тут

 

Лот №95 – Руслана Римарська – “без 5-ти хвилин доктор економічних наук”, займаюсь наукою, а також практикою: розвиваю 2 бізнес-проекти та 1 соціальний проект; можу надати консультації зі стратегічного планування, можу поділитися успішними діями в побудові організації з “0”, Стрий-Львів-Київ.

“Обіцяю цікаву зустріч, обов’язково з сюрпризом! Будемо говорити про мрії, про цікаві зустрічі, про пригоди, можна і про державний борг, і про досвід у бізнесі, про … все на світі… Розповім батярські анекдоти, зіграю на фортепіано, поспіваємо і, головне, – пригощу найніжнішою ябучною шарлоткою, котру приготую власноруч”.

 

 Ознайомитись із лотом №95 та взяти участь у торгах можна тут

 

Лот №96 – Маріанна Романяк – телеведуча, ТРК Львів, Львів.

“Кожен з нас може долучитися до допомоги нашим хлопцям-військовим, які боронять Україну. Навіть маленькими кроками ми можемо зробити великі справи.

Щодо зустрічі, можу розкрити секрети щоденного ранкового прокидання о 5:00, секрети бадьорого настрою, цікавих моментів прямого ефіру, здорового харчування та активного способу життя. Адже ефір, спортзал, лижі, олійні фарби, музика і усе корисне та вітамінне – це моє життя!”

 

 Ознайомитись із лотом №96 та взяти участь у торгах можна тут

 

Лот №97 – Андрій Рубанський – регіональний менеджер, люблю Львів та велопрогулянки по цікавих місцях нашого міста, Львів.

“Запрошую на велопрогулянку містом Лева. В маршруті – стара частина міста, площа Ринок, вузькі вулички та приховані в них дворики, від яких віє історією, численні архітектурні пам`ятки та храми, старовинний Личаківський цвинтар (за бажанням), Шевченківський Гай та підйом ровером на саму верхівку оглядового майданчика Високого Замку. Пам`ятне фото з ровером на Замку, зупинка на каву з термоса в будь-якому місці, яке сподобалося. Фініш – кавування в затишному кафе Café №1 на площі Катедральній. Буде цікаво насамперед тим, хто давно мріяв оглянути Львів на двох колесах, але все ніяк не може зібратися. Якщо немає власного ровера та спорядження, я все організую”.

Ознайомитись із лотом №97 та взяти участь у торгах можна тут

 

Лот №98 – Ирина Фурсман – владелец консалтинговой компании в Миннесоте, мотиватор, фасилитатор изменений и адвокат демократической культуры в организациях; помогаю организациям и командам в развитии стратегии и вовлечении своих работников в жизнь организации, компании, Миннесота.

“Моё мотто: культура съедает стратегию на обед, бюрократия съедает инновации на ужин… немного вовлечённого участия и фасилитативного лидерства на завтрак необходимо для здорового развития!

Я приглашаю в США на участие в программе “Развитие лидерства” – 10 дней в Миннесоте с другими участниками из Украины. Будет возможность пообщаться с лидерами разного уровня и положения в Миннесоте, увидеть и посетить разные организации (по интересам)”.

 

Ознайомитись із лотом №98 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №99 – Оксана Гнездюк – ЛНМУ ім. Данила Галицького, Львів.

“Всім привіт! Моє хобі – астрологія. Пропоную зустріч за чашечкою кави або чаю з молоком. За теплою бесідою складу натальну карту за часом Вашого народження, таким чином можна дізнатися про вплив планет на життя та на якості характеру конкретної людини. Адже астрологія – це дуже давня наука про долю, яка дозволяє навіть зрозуміти, з яким кармічним завданням людина прийшла в цей світ. Від Вас потребую точну годину народження. Буде дуже цікаво!”

 

Ознайомитись із лотом №99 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №100 – Олена Заблоцька – хірург-стоматолог “Клініки Заблоцького” у Львові, 7 років тому закінчила Краківський Ягеллонський медичний університет, веду лікувальну та просвітницьку роботу та навчаю батьків, як виростити дитину зі здоровими зубами, щороку працюю хірургом-волонтером у Всеукраїнській акції “Якість життя для наших батьків”, Львів.

“Запрошую на клінічну консультацію лікаря-стоматолога, котрий розповість Вам про всю Вашу клінічну стоматологічну картину, дасть відповіді на всі запитання. Ви отримаєте план лікування разом із візуалізацією цього плану. За день до консультації Ви прийдете на комп`ютерну томографію. Це дасть нам змогу показати Вашу рентгенограму усім провідним спеціалістам клініки, які до консультації проведуть консиліум і прокоментують Вашу рентгенограму. Консультація та складання плану лікування не зобов`язує Вас до жодних дій, та дає повну об`єктивну картину щодо Вашого стоматологічного здоров`я. Буду рада допомогти Вам у цьому. Тривалість консультації – 1 година”.

Ознайомитись із лотом №100 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №101 – Оксана Василина – креативний директор рекламної агенції/ бренд-менеджер/дизайнер-графік/дизайнер інтер`єрів, переможець багатьох конкурсів з дизайну, Львів.
“З задоволенням вибудую цілісний іміджевий образ вашої торгової марки/проекту/компанії/підприємства. Пораджу, які саме інструменти брендінгу доцільно використати для ефективних іміджевих та рекламних рішень вашого виду діяльності, враховуючи вашу цільову аудиторію.

Простими словами: займаюся в комплексному рішенні розробкою та впровадженням назв, створенням логотипів, поліграфії (візитки, флаєри, буклети, проспекти, плакати), веб-сайтами, зовнішньою рекламою (вивіски, сітілайти, білборди, брендування автомобілів), інтер`єрами та фотографією, а також частково маркетинговими дослідженнями для виведення або репозиціонування товарів/послуг на ринку.
Мої хобі – дизайн та моделювання одягу, психологія, філософія, журналістика, написання іміджевих статтей, написання прози та поезії, подорожі, вокал, самоудосконалення та саморозвиток.

Зустріч може відбутися там, де вам зручно, в межах Львова. Тривалість зустрічі – до 1,5 години. У подарунок від мене – розробка логотипу протягом обумовленого під час зустрічі періоду”.

 

Ознайомитись із лотом №101 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №102 – Тетяна Струк – директор перекладацької компанії Лінгвістичний Центр®, викладач НУ «Острозька академія», співзасновник ініціативи Vox Translatorum, член міжнародної Асоціації глобалізації та локалізації GALA, асоційований член Американської асоціації перекладачів, Львів.

“Вже більше 17-ти років ми забезпечуємо та полегшуємо спілкування України зі всім світом. Ми робимо місцевий бізнес помітним у глобальному масштабі, а Україну – відкритою для міжнародного бізнесу. Наша мета – показати світу, що Україна заслуговує на визнання.

До кави додам свої знання з налагодження міжкультурної комунікації, проконсультую:
• як правильно сформувати імідж вашої компанії за кордоном (від візитівки до сайту),
• як налагодити ефективну роботу відділу перекладів у вашій компанії,
• як зробити так, щоб ваші тексти або промови не загубились в перекладі
або вирішу іншу вашу проблему у цьому напрямку.

Окрема пропозиція для перекладачів: проведу індивідуальний або груповий майстер-клас із навчання сучасним технологіям перекладу. Ці знання допоможуть вам знаходити роботу та заробляти більше. Такому вас у вишах не вчили!

А можемо просто поспілкуватись за кавою. Маю здатність надихати людей на звершення, тож якщо ви не можете на щось наважитись в житті або бізнесі – зустріньтесь зі мною”.

Ознайомитись із лотом №102 та взяти участь у торгах можна тут

 

Лот №103 – Наталія Допирчук – Київ.

“Моя работа – дарить людям радость и красоту. Уже 4,5 года я являюсь совладельцем небольшого доброго Бюро счастливых подарков Assorti. Подарки, красивая упаковка, флористика, проведение мастер-классов – все это наполняет мою жизнь добром и любовью. А еще я очень люблю поэзию, и с недавнего времени мы проводим литературные вечера, читая стихи любимых поэтов.

С радостью исполню три желания:
1. Приглашаю на один из своих мастер-классов: флористика, изготовление цветов из ткани, декоративное оформление подарков.
2. Пригласительный на 2х человек на все литературные вечера в Бюро счастливых подарков Assorti.
3. Подарок, который я подготовлю специально для того человека, который выберет встречу со мной!)))”

Ознайомитись із лотом №103 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №104 – Галина Цвіркун – львів`янка, котра змогла побудувати успішну кар`єру у міжнародному бізнесі та залишається люблячою мамою та просто красивою жінкою, Львів.

Актуальна ставка: 300 грн. від Андрія Булаха.

“Запрошую Вас на горнятко запашної кави, де у затишній атмосфері я розповім як знайти баланс між кар`єрою та особистим життям. Я складу для Вас персональну кар`єрну карту і надам консультацію у сфері управління персоналом”.

Ознайомитись із лотом №104 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №105 – Василь Мацола – займаюсь архітектурною візуалізацією (CG Artist) та граю в гурті “In Submarine”, Львів.

“Розкажу про досвід роботи у сфері архітектурної візуалізації та приведу на репетицію нашого гурту”.

Ознайомитись із лотом №105 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №106 – Христина Гук-Коваль – фешн-стиліст/особистий шопер і просто яскрава особистість, Львів.

“Хочеш поради професійного стиліста? Дізнатись про свій кольоротип, фігуру і як правильно вдягнутись, щоб приховати недоліки та підкреслити свої переваги – поговоримо за філіжанкою смачної кави”.

Ознайомитись із лотом №106 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №107 – Володимир Шурубура – фотограф, режисер – можу бути корисним з точки зору психології та мистецтва, Львів.

“За горнятком найкращої кави у Львові поговоримо про те, що вам буде цікаво – фотографія, психологія, політика, стосунки, кохання, самоусвідомлення. Можу зробити портрет, навчу вас діалогу з камерою”.

 

Ознайомитись із лотом №107 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №108 – Христина Пеленьо – персональний тренер, тренер групових програм (функціональний тренінг, бойовий функціональний фітнес, танцювальна аеробіка, степ-аеробіка, система Пілатес, стретчинг, кросфіт), тренер-методист асоціації FitnessUA, Львів.

“Вдруге на аукціоні. Тепер замість прогулянки запропоную свої професійні навички. Можу провести персональне тренування, запросити на групове тренування чи скласти програму харчування відповідно до ваших цілей. Можемо побігати зранку.

Ну і прогулянку (можна і на роверах, можна і за чаєм) теж пропоную”.

 

Ознайомитись із лотом №108 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №109 – Андрій Бринь – політолог-міжнародник, 27 років, докторант Римського університету «Ла Сапіенца» (Італія), випускник Карлового університету (м. Прага, Чехія), Львівського університету ім. І. Франка (Україна), Вищої школи Ельдорадо (США), учасник стажувань в Канадському парламенті (м. Оттава, Канада) та Університеті Сан Дієго (Каліфорнія, США), тренінгів та конференцій в США, Канаді, Італії, Литві, Чехії, Угорщині, Польщі, Голландії, Іспанії та інших країнах. На даний момент, також активно займаюсь різними проектами, як в прибуткових, так і неприбуткових організаціях, Львів.

«Як учасник благодійного аукціону із задоволенням розповім про можливості навчання та стажування за кордоном, пошук грантів, саморозвиток, мотивацію та інші сучасні тенденції кар’єрного росту. Деталі стосовно дати та місця зустрічі обговорюються після завершення аукціону»

 

Ознайомитись із лотом №109 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №110 – Євгенія Сологуб – Бергамо, Італія.

“Запрошую приїхати у моє місто, Бергамо. Разом ми вип`ємо ароматної кави, продегустуємо італійських вин, поблукаємо вузькими затишними вуличками і я покажу Вам приголомшливий краєвид, що тягнеться до Швейцарії, а також ту красу, яку можна пізнати лише живучи тут”.

 

Ознайомитись із лотом №110 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №111 – Тетяна Фургала – практичний психолог, педагог з 13-ти літнім стажем, працюю з дітьми дошкільного віку з вадами психічного та мовленнєвого розвитку, лялькарка, волонтер, Львів.

“Запрошую на чай-каву, приємну розмову. Радо відповім на усі можливі запитання щодо виховання та особливості психічного розвитку, поведінкових проявів у дітей дошкільного віку. Також поділюсь своїми думками та спостереженнями щодо стосунків між батьками та дітьми, дітьми між собою. Можемо поговорити про життя-буття і віру у світле майбутнє. А можемо “намотати собі долю” і створити ляльку”.

 

Ознайомитись із лотом №111 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №112 – Ірина Романик – банківський працівник, Львів.

“Я сильна
Я вільна
Я вперта.

Красива,
Щаслива,
Відверта.

Я – сонце, я – небо, я – зорі
Я – річка, я – поле, я –море.

Я запах дощу, вогню спалах
Я зграя думок в сивих хмарах.

Я – шепіт трави
подих вітру,
вершина гори,
дотик світу.

Я квітка, я ніч, я бажання
Я ранок, тепло, я кохання.

Я крапля, я повінь, я злива..
Я дочка, я мати, дружина.

Я хочу, я вмію, я знаю
Я зможу, я все подолаю

я пісня, сторінка роману
Я перша така і остання” (Квітка)

 Ознайомитись із лотом №112 та взяти участь у торгах можна тут

Лот №113 – Марія Доротич – журналіст газети “Високий Замок”, Львів.

“Пропоную цікаво і весело разом провести час за філіжанкою смачної львівської кави, келихом сухого вина, яке є дуже-дуже люблю, десертом, вітамінним салатиком. Обіцяю – розмова і вечір будуть незабутніми. Ви поринете у цікавий світ журналістики, де кожна деталь репортажу, статті, інформацій народжуються з любов’ю, професійністю і подихом кохання. А ще розповім про закордонні подорожі, спортивне хобі, шопінг, плани на майбутнє. Стану для вас цікавим співрозмовником

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *